Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εκλογές στις ΗΠΑ: Με 264 εκλέκτορες (50,4%) ο Biden κοντά στην νίκη, ο Trump 214 (48%)

Εκλογές στις ΗΠΑ: Με 264 εκλέκτορες (50,4%) ο Biden κοντά στην νίκη, ο Trump 214 (48%)
Ο Trump κέρδισε κρίσιμες Πολιτείες όπως η Φλόριντα και για μια ακόμη φορά διέψευσε τις δημοσκοπήσεις, ωστόσο ο Biden αναμένεται να είναι ο νικητής
Μια ανάσα ή καλύτερα 6 εκλέκτορες από την προεδρία των ΗΠΑ είναι ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Joe Biden, ο οποίος είναι τελικά ο νικητής των αμερικανικών εκλογών καθώς συγκεντρώνει 264 εκλέκτορες ή 50,4% έναντι του Donald Trump ο οποίος συγκεντρώνει 214 εκλέκτορες ή ποσοστό 48%.
Μετά την νίκη του σε Ουισκόνσιν με 10 εκλέκτορες και Μίσιγκαν με 16 εκλέκτορες, ο Biden πλησιάζει πλέον τον στόχο των 270 εκλεκτόρων, που είναι και ο ελάχιστος αριθμός για να εκλεγεί ο επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι θα κερδίσει τη Νεβάδα με 6 εκλέκτορες ο Biden θα κερδίσει τελικά την Προεδρία των ΗΠΑ ακόμη και εάν ο Trump πάρει τις Πολιτείες της Πενσυλβάνια (20 εκλέκτορες), της Βόρειας Καρολίνας (15 εκλέκτορες) και της Τζόρτζια (16 εκλέκτορες).
Και στις τρεις αυτές Πολιτείες προηγείται ο Trump, αν και ο Biden μειώνει διαρκώς τη διαφορά του με χαρακτηριστικότερη περίπτωση την Πολιτεία της Τζόρτζια, όπου ο Trump προηγείται με λιγότερες από 28.000 ψήφους.
Με βάση τις ψήφους που έλαβαν οι δύο υποψήφιοι ο Biden συγκεντρώνει 72,1 εκατ και ο Trump 68,6 εκατ ψήφους με τις επιστολικές ψήφους να συνεχίζουν να καταμετρώνται.
Ήδη ο Biden θεωρεί ότι κέρδισε και ετοιμάζει την μεταβατική Προεδρία ενώ ο Trump έχει καταθέσει μαζικά αγωγές, ζητώντας να σταματήσει η καταμέτρηση σε 4 Πολιτείες.
Ο Trump έχει προαναγγείλει ότι θα προσφύγει στο Ανώτατατο Δικαστήριο κάνοντας λόγο για νοθεία και πολιτική απάτη με τις εποστολικές ψήφους, οι οποίες σε πολύ μεγάλο βαθμό έχουν ήδη ενσωματωθεί στην καταμέτρηση.
Την ίδια στιγμή ο Trump έχει ζητήσει επανακαταμέτρηση των ψήφων σε Μίσιγκαν και Ουισκόνσιν τις δύο επίμαχες Πολιτείες που κέρδισε ο Biden.
Θρίλερ επικρατεί και για τον έλεγχο της Γερουσίας με τους Ρεπουμπλικανούς  και τους Δημοκρατικούς να συγκεντρώνουν από 48 γερουσιαστές, ενώ στη Βουλή των Αντιπροσώπων, οι Δημοκρατικοί προηγούνται με 204 έδρες έναντι 190 των Ρεπουμπλικάνων.
Image

6 εκλέκτορες ή μια ακόμα Πολιτεία θέλει για την προεδρία ο Biden – Θρίλερ σε 4 Πολιτείες

Μόλις 6 εκλέκτορες ή μια ακόμα Πολιτεία θέλει ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, Joe Biden προκειμένου να γίνει ο επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ.
Με 264 εκλέκτορες ο Biden (έναντι 214 του Trump) αναμένει με αγωνία τα οριστικά αποτελέσματα στις 4 αυτές Πολιτείες προκειμένου να δει αν θα καταφέρει να φτάσει στους 270 εκλέκτορες που είναι και το ελάχιστο όριο για να αναλάβει το προεδρικό αξίωμα.
Όπως έχουν τα δεδομένα, αυτή τη στιγμή ο Biden προηγείται στην Πολιτεία της Νεβάδα, η οποία μπορεί να του δώσει τους 6 εκλέκτορες που επιζητά.
Με την καταμέτρηση να βρίσκεται στο 75%, ο Biden προηγείται με μόλις 8.000 ψήφους διαφορά έναντι του Trump, ο οποίος ωστόσο διατηρεί το προβάδισμα στις υπόλοιπες τρεις Πολιτείες – Τζόρτζια, Πενσιλβάνια και Βόρεια Καρολίνα -, αν και οι ισορροπίες μπορούν να αλλάξουν.
Συγκεκριμένα στην Πενσιλβάνια, η οποία δίνει 20 εκλέκτορες, ο Trump προηγείται με 50,7% έναντι 48,1% με τη μεταξύ τους διαφορά πάντως να είναι περίπου στις 150.000 ψήφους.
Δεδομένου όμως ότι έχει καταμετρηθεί το 89% των ψήφων και δεδομένου ότι ακόμα μένει να μπουν τα αστικά κέντρα στην ενσωμάτωση, δεν αποκλείεται ο Biden να κάνει την ανατροπή και σε αυτήν την Πολιτεία.
Στη Βόρεια Καρολίνα (15 εκλέκτορες), η διαφορά υπέρ του Trump είναι λιγότερη από 80.000 ψήφους ενώ και στη Τζόρτζια, όπου έχει καταμετρηθεί το 98% των ψήφων ο Trump διατηρεί ένα οριακό προβάδισμα λιγότερο των 23.000 ψήφων.
Πρόκειται αν μη τι άλλο για ένα εκλογικό θρίλερ που ενδεχομένως θα χρειαστεί ακόμα αρκετές ώρες έως ότου να ξεκαθαρίσει η εικόνα.
Υπενθυμίζεται πως ο Trump έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη για την καταμέτρηση των ψήφων σε Μίσιγκαν, Ουισκόνσκιν, Πενσιλβάνια και Τζόρζια.
Επιπλέον, θα πρέπει να αναφερθεί ότι ακόμα δεν έχουν κριθεί και οι 3 εκλέκτορες της Πολιτείας της Αλάσκας, όπου με καταμετρημένο το 50% των ψήφων, ο Trump διατηρεί ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι του Biden, αν και οι Δημοκρατικοί μάλλον δεν την υπολογίζουν μια και έχει δεκαετίες να επικρατήσει σε αυτήν κάποιος υποψήφιος των Δημοκρατικών.

Biden: Θα κυβερνήσω σαν πρόεδρος όλων των Αμερικανών

Ο Joe Biden παρουσιάστηκε πεπεισμένος ότι θα είναι νικητής όταν τελειώσει η καταμέτρηση των ψήφων, σε παρέμβασή του το βράδυ της Τετάρτης 4 Νοεμβρίου 2002, στέλνοντας μήνυμα στον αμερικανικό λαό.
«Μπορεί να έκανα προεκλογική εκστρατεία ως Δημοκρατικός, αλλά θα κυβερνήσω ως Αμερικανός» είπε ο Biden, προσθέτοντας πως «θα φροντίσω και εκείνους που με ψήφισαν και όσους δεν με ψήφισαν», ενώ έστειλε εμμέσως μήνυμα στον Donald Trump λέγοντας:
«Δεν θα εκφοβιστούμε, δεν θα παραδοθούμε».
«Η δημοκρατία είναι ο παλμός αυτού του έθνους», είπε ο Biden, προσθέτοντας ότι 150 εκατομμύρια άνθρωποι ψήφισαν.
Μιλώντας από το Ντέλαγουερ, είπε ότι «εδώ, ο λαός κυβερνά, η εξουσία δεν μπορεί να ληφθεί ή να διεκδικηθεί, ρέει από τους ανθρώπους.
Μετά από μια μακρά νύχτα μετρώντας, είναι σαφές ότι κερδίζουμε αρκετές πολιτείες ώστε να φτάσουμε τις 27, αρκετές ψήφους ώστε να φτάσουμε στην προεδρία».
Ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανακοινώσει ότι κέρδισε - απλώς πιστεύει ότι θα κηρυχθεί νικητής.
Στο Μίσιγκαν, είπε ότι είναι μπροστά από πάνω από 35.000 ψήφους, περισσότερες από αυτές που κέρδισε ο Τραμπ το 2016.
Ο Biden είπε ότι μόλις ολοκληρωθούν οι εκλογές, θα είναι καιρός "να αφήσουμε πίσω μας τη σκληρή ρητορική της προεκλογικής εκστρατείας, να ρίξουμε τους τόνους, να ξαναδούμε ο ένας τον άλλον, να ακούσουμε ο ένας τον άλλον και να σεβαστούμε ο ένας τον άλλον και ότι «είναι καιρός για τους Αμερικανούς να σταματήσουν να αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον σαν εχθρούς».

Ο Trump με tweet αμφισβητεί εκ νέου το εκλογικό αποτέλεσμα

«Πολύ περίεργη» χαρακτηρίζει ο Donald Trump τη στροφή του αποτελέσματος των εκλoγών των ΗΠΑ σε βάρος του, η οποία παρατηρείται τις τελευταίες ώρες σε πολιτείες-κλειδιά.
Με αυτόν τον τρόπο αμφισβητεί για δεύτερη φορά, από τα ξημερώματα στις 4 και 5 Νοεμβρίου, το εκλογικό αποτέλεσμα.
Όπως ανέφερε, «πολύ περίεργη η στροφή σε πολιτείες - κλειδιά, όπου οι Δημοκρατικοί είχαν τον έλεγχο.
Ξαφνικά, μία μία, κατά έναν μαγικό τρόπο άρχισαν να εξαφανίζονται τα ψηφοδέλτια.
Πολύ περίεργο».
Image
Στο Ανώτατο Δικαστήριο θα προσφύγει ο Trump - Kαταγγέλλει εκλογική απάτη

Προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο προανήγγειλε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump, με αίτημα να σταματήσει η καταμέτρηση των ψήφων.
Στόχος του Trump είναι να μην καταμετρηθούν οι επιστολικές ψήφοι.
Ο Αμερικανός πρόεδρος κατήγγγειλε εκλογική απάτη και υποστήριξε ότι οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν κερδίσει τις εκλογές.
H στάση του Αμερικανού προέδρου δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς το χειρότερο δυνατό σενάριο για τους αναλυτές ήταν ένα ασαφές εκλογικό αποτέλεσμα.
Ήδη ο πρόεδρος Trump είχε προετοιμάσει μία στρατιά νομικών, οι οποίοι είναι έτοιμοι να οδηγήσουν την εκλογική μάχη στα δικαστήρια.
«Είχαμε κερδίσει τα πάντα και ξαφνικά όλα σταμάτησαν.
Είμασταν έτοιμοι να γιορτάσουμε το εκλογικό αποτέλεσμα.
Κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά στη Φλόριντα, κερδίσαμε τη σπουδαίο πολιτεία του Οχάιο, το Τέξας και δεν το έχουν καν συμπεριλάβει στα αποτελέσματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
O Trump υποστήριξε ακόμη, χωρίς να παράσχει αποδείξεις, πως «μια πολύ θλιβερή ομάδα ανθρώπων» προσπαθεί να στερήσει τα πολιτικά δικαιώματα εκατομμυρίων υποστηρικτών του που τον ψήφισαν.
«Μια πολύ θλιβερή ομάδα ανθρώπων προσπαθεί να στερήσει τα πολιτικά δικαιώματα» των εκατομμυρίων ανθρώπων που ψήφισαν Τραμπ, υποστήριξε ο ρεπουμπλικανός πρόεδρος στη δήλωση που έκανε από τον Λευκό Οίκο.

Αγωγή για το Mίσιγκαν και την Πενσιλβάνια

Ο Donald Trump κατέθεσε αγωγή για να σταματήσει η καταμέτρηση των ψήφων στο Michigan, απαιτώντας πρόσβαση στα κατά τόπους κέντρα καταμέτρησης.
Όπως έγινε γνωστό από το επιτελείο της εκστρατείας του Προέδρου Donald Trump σήμερα Τετάρτη, υπεβλήθη αγωγή που επιδιώκει να σταματήσει την καταμέτρηση των εκλογικών ψήφων στο Michigan, επιδιώκοντας την πρόσβαση σε «πολυάριθμες» περιοχές καταμέτρησης στην πολιτεία αίτημα το οποίο έχουν ήδη απορρίψει.
Η αγωγή έρχεται την ώρα που ο D. Trump βρίσκεται εν τω μέσω μιας μάχης στήθος με στήθος ενάντια στον προεδρικό υποψήφιο των Δημοκρατικών Joe Biden.
«Καθώς οι ψήφοι στο Michigan συνεχίζουν να μετρούνται, ο προεδρικός αγώνας στην πολιτεία παραμένει εξαιρετικά αμφίρροπος, όπως πάντα γνωρίζαμε ότι θα ήταν», δήλωσε ο Bill Stepien, διευθυντής εκστρατείας του Trump 2020.
"Η εκστρατεία του Προέδρου Trump δεν έχει ουσιαστική πρόσβαση σε πολλά κέντρα καταμέτρησης για να παρατηρήσει το άνοιγμα των ψηφοδελτίων και τη διαδικασία καταμέτρησης, όπως εγγυάται ο νόμος του Michigan", δήλωσε ο Stepien.
«Υποβάλαμε σήμερα αγωγή στο Δικαστήριο του Michigan για να σταματήσουμε την καταμέτρηση έως ότου παραχωρηθεί ουσιαστική πρόσβαση.
Απαιτούμε επίσης να επανεξετάσουμε τα ψηφοδέλτια που άνοιξαν και μετρήθηκαν ενώ δεν είχαμε ουσιαστική πρόσβαση.
Ο Πρόεδρος Trump δεσμεύεται να διασφαλίσει ότι όλες οι νόμιμες ψήφοι θα καταμετρηθούν στο Michigan και οπουδήποτε αλλού. "
Νωρίτερα, με tweet που έκανε, ο Trump αμφισβητεί τα αποτελέσματα για δεύτερη φορά, χαρακτηρίζοντας «πολύ περίεργη» την ανατροπή των αποτελεσμάτων, σε Πολιτείες που είχε το προβάδισμα και προδιαγράφοντας, ουσιαστικά, την αρνητική για εκείνον έκβαση των αποτελεσμάτων. 
Εκτός, όμως, από το Μίσιγκαν, ο Trump ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει νομική δράση στην Πενσυλβάνια.
«Πρόκειται για τις πιο σημαντικές εκλογές της ζωής μας και ο Πρόεδρος Trump ξεκαθάρισε την πορεία μας χθες το βράδυ:
Διασφαλίστε την ακεραιότητα αυτών των εκλογών για το καλό του έθνους.
Κακά πράγματα συμβαίνουν στην Πενσυλβάνια.
Οι Δημοκρατικοί θέλουν να υφαρπάξουν τις ψήφους των Ρεπουμπλικανών» ανέφερε το στρατόπεδο Trump.

Biden: Είμαστε σε τροχιά νίκης, νιώθουμε καλά

Είμαστε σε τροχιά νίκης, νιώθουμε καλά υποστήριξε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για το προεδρικό αξίωμα, Joe Biden κατά την πρώτη του τοποθέτηση μετά τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα.
«Ξέραμε ότι θα πήγαινε έτσι.
Ίσως και να πάει έτσι μέχρι αύριο.
Είμαστε σε τροχιά νίκης» είπε ο Biden κατά τη διάρκεια τοποθέτησης του σε οπαδούς του στο Ντελάγουεαρ.
«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί λόγω της επιστολικής ψήφου.
Κάθε ψήφος μετράει.
Νιώθουμε καλά.
Κερδίσαμε την Αριζόνα
Χρειάζεται υπομονή μέχρι να καταμετρηθούν όλες οι ψήφοι.
Θα πάρει πολύ χρόνο αλλά στο τέλος θα κερδίσουμε και την Πενσιλβάνια» είπε ο Biden, αναφέροντας ότι «θα ξέρουμε τα τελικά εκλογικά αποτελέσματα ενδεχομένως όχι ακόμα και αύριο το πρωί».
«Η απόφαση για το ποιος έχει κερδίσει δεν είναι του Donald Trump, ούτε δική μου, αλλά του αμερικανικού λαού.
Συνεχίστε να πιστεύετε, θα νικήσουμε τις εκλογές.
Δεν επαφίεται ούτε σε εμένα, ούτε στον Donald Trump να ανακηρύξει τον νικητή αυτών των εκλογών.
Επαφίεται στους ψηφοφόρους», τόνισε επίσης ο υποψήφιος των Δημοκρατικών.

Επιτελείο Biden: Εξοργιστική και πρωτοφανής η δήλωση Trump

Tην οργή του επιτελείου του υποψήφιου προέδρου των Δημοκρατικών Joe Biden προκάλεσαν οι δηλώσεις του προέδρου Donald Trump.
Η Jen O' Malley, επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας του Biden χαρακτήρισε εξοργιστικές και πρωτοφανείς τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος Trump δήλωσε νικητής των εκλογών και ανακοίνωσε την προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, με αίτημα να σταματήσει η καταμέτρηση των επιστολικών ψήφων.
«Η δήλωση του Προέδρου απόψε σχετικά με την προσπάθεια να σταματήσει η καταμέτρηση ήταν εξωφρενική, άνευ προηγουμένου και εσφαλμένη.
Ήταν εξωφρενικό γιατί πρόκειται για μία προσπάθεια να αφαιρεθούν τα δημοκρατικά δικαιώματα των Αμερικανών πολιτών.
Η καταμέτρηση δεν θα σταματήσεις τόνισε η O' Malley.

Πού κερδίζει ο Trump

Πέρα από την επικράτηση στην κρίσιμη Πολιτεία της Φλόριντα, ο Trump κερδίζει την Πολιτεία του Tέξας (38 εκλέκτορες), Αϊντάχο (3 εκλέκτορες), Κεντάκι (8 εκλέκτορες), Οκλαχόμα (7 εκλέκτορες), το Τένεσι (11 εκλέκτορες), την Αλαμπάμα (9 εκλέκτορες), Μισσισιπί (6 εκλέκτορες), τη Νότια Καρολίνα (9 εκλέκτορες), το Αρκάνσας (6 εκλέκτορες), τη Δυτική Βιρτζίνια (5 εκλέκτορες), την  Ιντιάνα (11 εκλέκτορες), το Γουαϊόμινγκ  (3 εκλέκτορες), τη Λουιζιάνα (8 εκλέκτορες), το Κάνσας (6 εκλέκτορες), τη Μοντάνα (3 εκλέκτορες) και τη Νεμπράσκα (3 εκλέκτορες).
Παράλληλα προηγείται στην Τζόρτζια (16 εκλέκτορες) ενώ προβάδισμα διατηρεί και στην Βόρεια Καρολίνα (15 εκλέκτορες), στην Πενσιλβάνια (20 εκλέκτορες), στο Μίσιγκαν (16 εκλέκτορες) και στο Ουισκόνσιν (10 εκλέκτορες)

Πού κερδίζει ο Biden

O Joe Biden επικράτησε, όπως αναμενόταν στην Πολιτεία της Καλιφόρνια (55 εκλέκτορες) και στη Νέα Υόρκη (29 εκλέκτορες), ενώ κέρδισε το  Βερμόντ (3 εκλέκτορες), τη Βιρτζίνια (13 εκλέκτορες), το Νιού Τζέρσεϊ (14 εκλέκτορες),  τη Μασαχουσέτη (11 εκλέκτορες), το Μέριλαντ (10 εκλέκτορες), το Ιλινόις (20 εκλέκτορες), το Ρόουντ Άιλαντ  (4 εκλέκτορες), την Αριζόνα (11 εκλέκτορες), το Ντέλαγουερ (3 εκλέκτορες), το Κονέκτικατ (7 εκλέκτορες), του Νιού Μέξικο (5 εκλέκτορες), το Όρεγκον (7 εκλέκτορες), την Ουάσινγκτον (12 εκλέκτορες), την περιφέρεια της Κολούμπια στην Ουάσινγκτον (3 εκλέκτορες), το Κολοράντο (9 εκλέκτορες).
Παράλληλα επικράτησε και στην Πολιτεία της Μινεσότα.

Τα γυρνάνε πάλι οι εταιρείες στοιχημάτων - Φαβορί ο Biden

Φαβορί τον Joe Biden δίνουν τώρα οι εταιρείες στοιχημάτων, οι οποίες νωρίτερα σήμερα το πρωί είχαν αλλάξει και πάλι προηγούμενη πρόβλεψη τους, δίνοντας προβάδισμα νίκης στον Donald Trump.
Αν και νωρίτερα το πρωί, η βρετανική Betfair, έδινε πιθανότητα νίκης του Trump στο 60%, από 39% όταν άνοιγαν οι κάλπες, έναντι 40% του του Biden (από 61%) και η Smarkets Exchange έδινε στον Trump πιθανότητα νίκης, 65%, (από 39% όταν άνοιγαν οι κάλπες) έναντι 35% στον Biden (από 61%), τώρα θεωρούν φαβορί τον Joe Biden.
Η μεγάλη αυτή αλλαγή σημειώθηκε έπειτα από πρόβλεψη για ανατροπή υπέρ του Biden στην Πολιτεία του Ουισκόνσιν, με καταμετρημένο το 89% των ψήφων.
Κατά την Smarkets Exchange, με έδρα τη Βρετανία, η πιθανότητα να κερδίσει ο Biden τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ ανέρχεται πλέον σε 58%, ενώ μία ώρα νωρίτερα αυτή ανερχόταν σε 29%.
Σύμφωνα παράλληλα με την PredictIt, με έδρα τη Νέα Ζηλανδία, η πιθανότητα να κερδίσει ο Δημοκρατικός υποψήφιος ανέρχεται τώρα σε 63%.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την Smarkets, η πιθανότητα να κερδίσει ο Ρεπουμπλικανός απερχόμενος πρόεδρος ανέρχεται τώρα σε 41%, με το ποσοστό αυτό να έχει σημειώσει τεράστια πτώση από το 80% που ήταν κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Σύμφωνα επίσης με τη βρετανική εταιρεία στοιχημάτων Betfair, οι πιθανότητες που έχει ο Δημοκρατικός πρώην αντιπρόεδρος να κερδίσει τις εκλογές ανέρχονται σε 60%.
Image

Έσπασε ρεκόρ η συμμετοχή

Οι εκλογές προκάλεσαν τη μεγαλύτερη συμμετοχή από τότε που οι γυναίκες απέκτησαν δικαίωμα ψήφου: ψήφισαν 160 εκατομμύρια Αμερικανοί, μια συμμετοχή που υπολογίζεται σε 66,9%, έναντι 59,2% το 2016, σύμφωνα με το US Elections Project.
Πολλές πολιτείες έχουν κατακλυσθεί από την πληθώρα των ψήφων που εστάλησαν δι' αλληλογραφίας. Το άνοιγμα των φακέλων και το σκανάρισμα των ψηφοδελτίων αυτών μπορεί σε ορισμένες πόλεις να απαιτήσει ημέρες.
«Αν όλα συνεχισθούν μ' αυτό τον ρυθμό, θα έχουμε τα πλήρη αποτελέσματα μέσα στις δύο επόμενες ημέρες», δήλωσε σήμερα το πρωί στο CNN ο Αλ Σμιτ, υπεύθυνος της πόλης της Φιλαδέλφειας, μεγάλης δεξαμενής δημοκρατικών ψήφων στην πολιτεία κλειδί της Πενσυλβάνια.
Image
www.bankingnews.gr
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης