«Εργαλεία» ΑΠΕ από την σύμπραξη Envision Digital - IBM σε κυβερνήσεις και οργανισμούς

«Εργαλεία» ΑΠΕ από την σύμπραξη Envision Digital - IBM σε κυβερνήσεις και οργανισμούς
Σχετικά Άρθρα

Η Envision Digital και η IBM σκοπεύουν να συνεργαστούν για την ανάπτυξη λύσεων στη διαχείριση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Η εν λόγω συνεργασία θα βοηθήσει οργανισμούς και κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να επιτύχουν τους στόχους ενεργειακής απόδοσης ενώ προχωρούν στα ψηφιακά τους μετασχηματιστικά ταξίδια.

Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη τη χρονική αυτή στιγμή που η πανδημία έθσε τους πάντες προ των ευθυνών τους για την κλιματική αλλαγή.

Ενώ η επιβράδυνση της οικονομικής δραστηριότητας  έχει μειώσει προσωρινά τις εκπομπές άνθρακα κατά 17%, οι επιχειρήσεις αναγνωρίζουν όλο και περισσότερο την ανάγκη να επιδιώξουν την ανάκαμψή τους. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι η αύξηση της κατανάλωσης ενέργειας ή της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας.

Αυτή η συνεργασία θα αξιοποιήσει την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνηςτης Envision Digital και τις λύσεις διαχείρισης της αειφορίας της IBM για να επιτρέψει στους οργανισμούς να απανθρακοποιήσουν τα επιχειρηματικά και λειτουργικά τους μοντέλα πιο αποτελεσματικά και απρόσκοπτα.

Διαχείριση της ενεργειακής απόδοσης

Η συνεργασία Envision Digital - IBM στοχεύει να βοηθήσει τους οργανισμούς να διευκολύνουν τον στρατηγικό σχεδιασμό και τις καθημερινές λειτουργίες. Με έδρα τη Σιγκαπούρη, η Envision Digital κατέχει το EnOS - το λειτουργικό σύστημα AIoT που διαχειρίζεται σήμερα περισσότερα από 200 GW ενεργειακών πόρων παγκοσμίως.

Με γνώμονα τη μηχανική εκμάθηση, η ιδιόκτητη παρακολούθηση της Envision Digital, οι προηγμένες αναλύσεις, οι προβλέψεις και οι εφαρμογές βελτιστοποίησης παρέχουν ενεργές πληροφορίες και αξιόπιστα στοιχεία ελέγχου για καλύτερη διαχείριση της ενεργειακής απόδοσης των περιουσιακών στοιχείων.

Αυτό περιλαμβάνει την προληπτική ανίχνευση και διάγνωση προβλημάτων απόδοσης αναδυόμενων συστημάτων ή ζητημάτων υγείας συστατικών, καθώς και παροχή συστάσεων ή παρεμβάσεων για προληπτική ή διορθωτική δράση.

Η πρόεδρος της Envision Digital, Sylvie Ouziel, δήλωσε: «Η Envision Digital είναι ο τεχνολογικός εταίρος της net-zero για εταιρείες και κυβερνήσεις, συνδυάζοντας το πράσινο με την ανάπτυξη, την αποδοτικότητα και το περιβάλλον.

Είμαστε επικεντρωμένοι στο να αξιοποιήσουμε τις σημερινές δυνατότητες προηγμένων τεχνολογιών AI και IoT για να διασφαλίσουμε ένα βιώσιμο αύριο, μαζί με βασικούς παράγοντες σε οικονομίες και κοινωνίες που μοιράζονται την ίδια αίσθηση επείγοντος για αλλαγή.Η συνεργασία μας με την IBM θα βοηθήσει στην επιτάχυνση αυτής της διαδικασίας».

www.worldenergynews.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης