Επικαιρότητα

Παραμένει το αυστηρό lockdown -Τι ισχύει για την Καθαρά Δευτέρα

Παραμένει το αυστηρό lockdown -Τι ισχύει για την Καθαρά Δευτέρα
Τα νοσοκομεία κατακλύζονται από ασθενείς, σε οριακή κατάσταση οι ΜΕΘ - Στους 545 οι διασωληνωμένοι
Η συνεχής άνοδος των σκληρών επιδημιολογικών δεικτών προκαλούν ασφυκτική πίεση στο ΕΣΥ, καθώς τα νοσοκομεία ανά την επικράτεια και κυρίως αυτά στην Αττική κατακλύζονται από ασθενείς.
Παράλληλα, απομακρύνουν χρονικά το σταδιακό άνοιγμα της αγοράς, αν και το κυβερνητικό επιτελείο έχει ήδη στη φαρέτρα του σχέδιο για την σταδιακή άρση των μέτρων και την επανεκκίνηση της οικονομίας, ενώ στρέφει όλα τα βλέμματα στη διαδικασία του εμβολιασμού.
Τις επόμενες μέρες ανοίγει η διαδικασία εμβολιασμού για τις ευπαθείς ομάδες, ενω εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος Απριλίου θα έχουν εμβολιαστεί, τουλάχιστον με μια δόση, όλοι οι πολίτες από 60 ετών και άνω και οι ευπαθείς ομάδες, ώστε να δημιουργηθεί ένα τείχος ανοσίας και να προστατευθούν αυτές οι ομάδες έναντι της νόσου, κάτι που θα σημαίνει λιγότερες εισαγωγές ασθενών στα νοσοκομεία και στις ΜΕΘ.

Διβάστε περισσότερα εδώ:


https://www.bankingnews.gr/koinonia/articles/551344/paramenei-to-afstiro-lockdown-se-isxy-prostheta-metra-sto-metoxi-tou-dimou-kymis-ti-isxyei-gia-tin-kathara-deftera



www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης