Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Schneider Electric: Ο Διονύσης Ποτουρίδης αναλαμβάνει Services Director για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα

Schneider Electric: Ο Διονύσης Ποτουρίδης αναλαμβάνει Services Director για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα
Ο κ. Ποτουρίδης συνεργάζεται με την εταιρεία από το 2011

Τη θέση του Services Director στην Schneider Electric ανέλαβε o Διονύσης Ποτουρίδης, με βασικές αρμοδιότητες την ανάπτυξη και υποστήριξη των νέων ψηφιακών υπηρεσιών για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα, τη μεγιστοποίηση της κερδοφορίας και της παραγωγικότητας, την παρακολούθηση όλων των λειτουργιών και των επιδόσεων των υπηρεσιών και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών.

Ο κ. Ποτουρίδης συνεργάζεται με την εταιρεία από το 2011 και μέχρι πρότινος είχε υπό την ευθύνη του την ανάπτυξη των λύσεων ψηφιοποίησης της Schneider Electric με την ονομασία «EcoStruxure», καθώς και την ενίσχυση και στήριξη του επίσημου δικτύου συνεργατών EcoXpert Digital Panel και Critical Power, οι οποίοι παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις και εφαρμογές για την ψηφιοποίηση, τον αυτοματισμό και την ενεργειακή διαχείριση. Στο παρελθόν, έχει διατελέσει καθήκοντα μηχανικού πωλήσεων συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας στο τμήμα Professional Services της Schneider Electric, καθώς και ενεργειακού επιθεωρητή και συμβούλου σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας. 

Απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Αυτοματισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, κατέχει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους στον τομέα του Business Management (Master of Business Information Technology) από το Πανεπιστήμιο Sheffield της Αγγλίας σε συνεργασία με το City College και στον τομέα της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών (Master of Science Information Technology and Telecommunication) από το πανεπιστήμιο Athens Information Technology της Αθήνας. 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης