Εξοικονομώ

Η αναγκαία παρουσία του καθαριστή αέρα στον χώρο μας - «Αόρατα» οφέλη

Η αναγκαία παρουσία του καθαριστή αέρα στον χώρο μας - «Αόρατα» οφέλη
Ο αέρας διέρχεται από πολλαπλά στάδια φιλτραρίσματος, ενισχύοντας έτσι την αποτελεσματικότητα του ήδη ισχυρού φίλτρου HEPA

Είναι γεγονός ότι η ατμοσφαιρική ρύπανση μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την υγεία μας. Επιπρόσθετα, είναι ήδη γνωστές οι δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία που προκαλούνται από τον ανεπαρκή αερισμό. Ειδικά την περίοδο που διανύουμε, ο σωστός αερισμός του χώρου είναι πιο απαραίτητος από ποτέ.

Επομένως, ένας καθαριστής αέρα είναι ιδανική λύση και για τους επαγγελματίες που εργάζονται από το σπίτι και ζητούν ένα καθαρό περιβάλλον, απαλλαγμένο από σκόνη, ρύπους, χημικές ουσίες και μικροοργανισμούς που μπορούν να πλήξουν την υγεία τους.

Πώς λειτουργούν

Πρόκειται για το πιο εξελιγμένο και αποτελεσματικό σύστημα καθαρισμού του εσωτερικού αέρα. α μοντέλα με λειτουργία ιονισμού παράγουν μια μεγάλη ποσότητα αρνητικά φορτισμένων ιόντων που προσκολλώνται στα σωματίδια που βρίσκονται στον αέρα. Αυτά γίνονται βαρύτερα από τον αέρα γύρω τους και πέφτουν στο πάτωμα ή απορροφώνται από το συλλέκτη σκόνης μέσα στη συσκευή. Έτσι, τα βλαβερά σωματίδια αφαιρούνται από τον αέρα χωρίς να εισέλθουν πάλι στη συσκευή.


56546.jpg


Τα οφέλη

Η βελτιστοποίηση του εσωτερικού περιβάλλοντος είναι αναμφισβήτητα η πρώτη σπουδαία ευνοϊκή κατάσταση που δημιουργείται. Ο αέρας διέρχεται από πολλαπλά στάδια φιλτραρίσματος, ενισχύοντας έτσι την αποτελεσματικότητα του ήδη ισχυρού φίλτρου HEPA. Το υψηλό επίπεδο φιλτραρίσματος, με τις περισσότερα μοντέλα να διαθέτουν δυνατότητα κατακράτησης έως και 99,97% των σωματιδίων, βοηθάει στη βέλτιστη ποιότητα του αέρα στο χώρο μας.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι για καλύτερα αποτελέσματα, προτιμάται ένα διπλό σύστημα φιλτραρίσματος. Με αυτόν τον τρόπο καλύπτεται μεγαλύτερος όγκος αέρα και συνεπώς περισσότερα τετραγωνικά του χώρου στον οποίο είναι τοποθετημένη η μονάδα σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Το άλλο level της τεχνολογίας

Σημειώνεται ότι προηγμένοι αισθητήρες ελέγχουν διαρκώς τον αέρα του χώρου, προκειμένου να εντοπιστούν χημικές ενώσεις όπως μούχλα και ανεπιθύμητες οσμές ή αιωρούμενα σωματίδια. Ο χρωματικός δείκτης προσαρμόζεται άμεσα με βάση αυτή τη διάγνωση προκειμένου να σας παρέχει άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση αναφορικά με την εξαιρετική, καλή ή κακή ποιότητα της ατμόσφαιρας που υπάρχει στο περιβάλλον σας. Και με δεδομένο ότι αποφεύγετε την άσκοπη χρήση της συσκευής εξοικονομούμε ενέργεια, μειώνοντας κατακόρυφα τα λειτουργικά κόστη.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης