Βιομηχανία

Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ με μήνυμα «Επενδύουμε στο εμείς, χτίζουμε μέλλον»

Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ με μήνυμα «Επενδύουμε στο εμείς, χτίζουμε μέλλον»
Οι εργασίες της Ανοικτής Εκδήλωσης (29/6) θα μεταδοθούν ζωντανά, μέσω livestreaming

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του ΣΕΒ, με βασικό μήνυμα «Επενδύουμε στο εμείς, χτίζουμε μέλλον» #ElladaAllios, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021 (14:00-16:45). Η φετινή Συνέλευση θα διεξαχθεί εξ αποστάσεως, με τη χρήση οπτικοακουστικών μέσων.

Στο σώμα της Γενικής Συνέλευσης θα απευθυνθούν ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Ευθύμιος Ο. Βιδάλης, ο Γενικός Διευθυντής κ. Αλέξανδρος Χατζόπουλος, οι οποίοι θα κάνουν τον απολογισμό των δράσεων και του πολύπλευρου έργου του Συνδέσμου, ενώ ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Παπαλεξόπουλος θα ενημερώσει τα Μέλη για τις βασικές κατευθύνσεις και το πρόγραμμα δράσης του Συνδέσμου για την επόμενη χρονική περίοδο.  

Στο δεύτερο μέρος της Γενικής Συνέλευσης θα μιλήσει στα Μέλη του ΣΕΒ, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξης Τσίπρας.

Θα ακολουθήσει στις 19:00, η Ανοικτή Εκδήλωση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ. Την εκδήλωση θα χαιρετήσει (με βιντεοσκοπημένο μήνυμα) η Α.Ε. η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις και συζήτηση του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, του  CEO της Pfizer κ. Albert Bourla (θα συμμετάσχει σε απευθείας σύνδεση) και του Προέδρου του ΔΣ του ΣΕΒ,  κ. Δημήτρη Παπαλεξόπουλου.

Οι εργασίες της Ανοικτής Εκδήλωσης θα μεταδοθούν ζωντανά, μέσω livestreaming.  

Μπορείτε να εγγραφείτε για να παρακολουθήσετε απευθείας την εκδήλωση εδώ: https://gs2021.sev.org.gr/el/Events/sev-ga-2021

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης