Επιχειρήσεις

Δωρεά ΔΕΔΑ για την ενίσχυση του Δ΄ Σώματος Στρατού «ΘΡΑΚΗ»

Δωρεά ΔΕΔΑ για την ενίσχυση του Δ΄ Σώματος Στρατού «ΘΡΑΚΗ»

Στόχος η στήριξη του έργου των Ενόπλων Δυνάμεων για τη φύλαξη και την ασφάλεια της χώρας

 

Η Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ), στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προχώρησε σε δωρεά υλικοτεχνικού εξοπλισμού για την ενίσχυση του Δ΄ Σώματος Στρατού «ΘΡΑΚΗ», του πιο ισχυρού σχηματισμού των Ενόπλων Δυνάμεων, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της φύλαξης των βορειοανατολικών συνόρων της χώρας.

Η παράδοση του εξοπλισμού έγινε από τον Πρόεδρο της ΔΕΔΑ Βασίλη Κοτρώνη προς τον Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού «ΘΡΑΚΗ», Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη, σε συνάντηση που είχαν στην έδρα του σχηματισμού στην Ξάνθη, την Παρασκευή 2 Ιουλίου. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Κοτρώνης ενημέρωσε σχετικά με την πρωτοβουλία της εταιρείας που αφορά στη δωρεά εξοπλισμού για τα οχήματα του σχηματισμού, ενώ αναφέρθηκε στην έναρξη των μεγάλων αναπτυξιακών έργων της ΔΕΔΑ στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης όπου το φυσικό αέριο θα πάει σε έξι πόλεις: την Ξάνθη, τη Δράμα, την Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη, την Καβάλα και την Ορεστιάδα..

Επίσης, συζητήθηκαν οι δράσεις και η κοινωνική προσφορά του Δ΄ Σώματος Στρατού «ΘΡΑΚΗ», που καθημερινά δίνει τον αγώνα του για την εκτέλεση της αποστολής του και τη διασφάλιση της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας.

Μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της ΔΕΔΑ Βασίλης Κοτρώνης υπογράμμισε σχετικά:

<<Στη ΔΕΔΑ θεωρούμε χρέος μας να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στη στήριξη των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, μέσα από δράσεις που δηλώνουν έμπρακτα την αναγνώριση της ευθύνης που μας αναλογεί απέναντι στην πατρίδα και την ελληνική κοινωνία. Εκ μέρους των εργαζομένων και της διοίκησης της εταιρείας, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Δ΄ Σώμα Στρατού «ΘΡΑΚΗ» για το τεράστιο επιχειρησιακό και κοινωνικό έργο που προσφέρει, αποτελώντας βασικό πυλώνα εγγύησης της εθνικής μας κυριαρχίας και αναπόσπαστο μέρος της κοινωνίας της Θράκης>>.

www.worldenergynews.gr





Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης