Τελευταία Νέα

Φορολογικές υποχρεώσεις για φωτοβολταϊκά ως 500kw μετά τις τροποποιήσεις

Φορολογικές υποχρεώσεις για φωτοβολταϊκά ως 500kw μετά τις τροποποιήσεις
Νέα δεδομένα για την ισχύ των ΑΠΕ μικρότερη των 500 KW
Με το άρθρο 10 νέας τροπολογίας στο νοµοσχέδιο «Απλούστευση του πλαισίου άσκησης οικονοµικών δραστηριοτήτων αρµοδιότητας υπουργείων Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Υποδοµών και Μεταφορών, Υγείας και Τουρισµού, ρυθµίσεις για τις παραγωγικές δραστηριότητες και άλλες διατάξεις για την ενίσχυση της ανάπτυξης» επαναπροσδιορίζεται η συνολική ισχύς ανανεώσιµων πηγών ενέργειας [µικρότερη από πεντακόσιες (500) KW, αντί από εκατό (100) KW που ίσχυε µέχρι πρότινος], προκειµένου να θεωρηθεί η διαχείρισή τους ως αγροτική εκµετάλλευση, υπό την οριζόµενη προϋπόθεση.

Άρθρο 10: «Αγροτική δραστηριότητα και διαχείριση ανανεώσιµων πηγών ενέργειας - Τροποποίηση του άρθρου 2 του ν. 3874/2010».

Οι περ. δ) και στ) της παρ. 1, περί του ορισµού της αγροτικής εκµετάλλευσης και της αγροτικής δραστηριότητας, και η παρ. 4, περί της εγγραφής στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκµεταλλεύσεων φυσικών προσώπων που απασχολούνται στη διαχείριση ανανεώσιµων πηγών ενέργειας, του άρθρου 2 του ν. 3874/2010 (Α’ 151) τροποποιούνται και το άρθρο 2 διαµορφώνεται ως εξής:

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου
www.worldenergynews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης