Επικαιρότητα

Στον «Ευαγγελισμό» εκτάκτως η Φ. Γεννηματά - Αποσύρεται από τη διεκδίκηση της ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ

Στον «Ευαγγελισμό» εκτάκτως η Φ. Γεννηματά - Αποσύρεται από τη διεκδίκηση της ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ
H Φώφη Γεννηματά αποσύρει την υποψηφιότητά της για την εκλογή προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, λόγω επιδείνωσης της υγείας της, καθώς υποχρεώθηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Εκτάκτως στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εισήχθη χθες το βράδυ η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου, αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν.

H Φώφη Γεννηματά αποσύρει την υποψηφιότητά της για την εκλογή προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, λόγω επιδείνωσης της υγείας της, καθώς υποχρεώθηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Σε δήλωσή της, η κ. Γεννηματά αναφέρει :«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή προέδρου του Κινήματος Αλλαγής». Τονίζει πώς «ως πρόεδρος, μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητά μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης