Τελευταία Νέα
Επικαιρότητα

Κορωνοϊός: Τα νέα δεδομένα των εμβολίων με τις ετήσιες δόσεις - Τι εξετάζεται

Κορωνοϊός: Τα νέα δεδομένα των εμβολίων με τις ετήσιες δόσεις - Τι εξετάζεται
Είναι πολύ πιθανό μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να διαμορφωθεί ένα τελικό σχήμα εμβολιασμού με τρεις δόσεις και ετήσια αναμνηστική δόση

Ενέργειες προκειμένου να επισπευσθεί η ανύψωση του τείχους ανοσίας σχεδιάζουν κυβέρνηση και ειδικοί την ώρα που η πανδημία βρίσκεται σε έξαρση και τα κρούσματα διατηρούνται σε υψηλά επίπεδα. Στο πλαίσιο αυτό, την προσεχή Παρασκευή αναμένεται να ανοίξει για όλο τον ενήλικο πληθυσμό (18 και άνω) η πλατφόρμα για την τρίτη «αναμνηστική» δόση του εμβολίου κατά της covid-19.

Αναλυτικότερα, όπως έκανα γνωστό η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου και ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους στη διάρκεια της χθεσινής ενημέρωσης την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου ανοίγει και επίσημα πλέον η πλατφόρμα για την τρίτη δόση του εμβολίου για όλους τους ενήλικους πολίτες της χώρας μας. Εξήγησαν δε τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση και τις προϋποθέσεις γι' αυτή την τρίτη δόση.

Όπως εξήγησαν, είναι πολύ πιθανό μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να διαμορφωθεί ένα τελικό σχήμα εμβολιασμού με τρεις δόσεις και ετήσια αναμνηστική δόση, λόγω των αποτελεσμάτων συγκεκριμένων μελετών.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης