Τελευταία Νέα
Επικαιρότητα

Αυξάνεται η πίεση στους ανεμβολίαστους - Ποια μέτρα θα παρθούν τα Χριστούγεννα

Αυξάνεται η πίεση στους ανεμβολίαστους - Ποια μέτρα θα παρθούν τα Χριστούγεννα
Οι ίδιες κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι βρισκόμαστε στην κορύφωση του 4ου κύματος, αλλά ταυτόχρονα παρατηρείται σημαντική αύξηση στα ραντεβού για εμβολιασμό

Δεν μένουν παρά μερικές εβδομάδες μέχρι τα Χριστούγεννα, με την Ευρώπη να «βράζει» από τον κορωνοϊό και την πανδημία να «απειλεί» την περίοδο των εορτών, η κυβέρνηση ωστόσο συνεχίζει να αποκλείει τα οριζόντια μέτρα, επιμένοντας στο πρέσινγκ προς τους ανεμβολίαστους πολίτες.

Όπως υπογράμμιζαν κυβερνητικές πηγές δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί η στρατηγική για την πανδημία, ούτε θα ληφθούν νέα μέτρα, την ώρα που στο σύνολό τους τα κράτη της Ευρώπης λαμβάνουν μέτρα προκειμένου να σώσουν τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στη χώρα μας η πίεση στους ανεμβολίαστους θα συνεχιστεί και την περίοδο των Χριστουγέννων και δεν θα τους επιτρέπεται η πρόσβαση σε εσωτερικούς χώρους.

Οι ίδιες κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι βρισκόμαστε στην κορύφωση του 4ου κύματος, αλλά ταυτόχρονα παρατηρείται σημαντική αύξηση στα ραντεβού για εμβολιασμό, που έχουν ήδη ξεπεράσει τα επτά εκατομμύρια.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης