Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Έρχεται «θύελλα» στην ελληνική κατασκευαστική αγορά

Έρχεται «θύελλα» στην ελληνική κατασκευαστική αγορά
Ξένες κατασκευαστικές εταιρίες έχουν προσφύγει στην Επιτροπή Ανταγωνισμού της ΕΕ την DGComp για τα διαδραματιζόμενα στην Ελλάδα
Την ηρεμία πριν από την θύελλα φαίνεται να ζει η κατασκευαστική αγορά που παρακολουθεί τις αποκαλύψεις που έχει κάνει το bankingnews.gr και οι οποίες δεν έχουν διαψευστεί από τους εμπλεκόμενους.
Κάποιοι ακολουθούν την κλασική τακτική «άστον να λέει» περιμένοντας ότι όλα θα ξεχαστούν, υπάρχουν όμως σοβαρές ενδείξεις ότι έχουν δρομολογηθεί καταιγιστικές εξελίξεις.
Άλλωστε όσα έχουμε ήδη αποκαλύψει δεν αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού, είναι εντυπωσιακά.

Η έναρξη των αποκαλύψεων έγινε με την παράδοξη διαπίστωση ότι τόσο τον Α. Ξενόφο όσο και τον Θ. Μπουλούτα τους προσέγγισε προκειμένου να αναλάβουν την Ελλάκτωρ, ο Α. Ταμβακάκης αντιπρόεδρος της ΤΕΡΝΑ για λογαριασμό του Γ. Περιστέρη.
Εκείνη την περίοδο ο Ολλανδός είχε 32% στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο Γ. Περιστέρης 16%.

Αποκαλύψαμε επίσης ότι σε εκείνο το χρόνο ο Ολλανδός είχε υπογράψει συμφωνία με τον Λ. Μπόμπολα σύμφωνα με την οποία ο τελευταίος θα συντόνιζε την ψήφο του με αυτή του Ολλανδού προκειμένου να ανατρέψουν την παλιά διοίκηση της Ελλάκτωρ και να διορίσουν τις επιλογές Γ. Περιστέρη με αντάλλαγμα την υπόσχεση - δέσμευση του Ολλανδού να πουλήσει στον Μπόμπολα την ΗΛΕΚΤΩΡ.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου

www.worldeenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης