Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Συμφωνία Gazprom για αγωγό φυσικού αερίου στην Κίνα, μέσω Μογγολίας

Συμφωνία Gazprom για αγωγό φυσικού αερίου στην Κίνα, μέσω Μογγολίας
Ο Alexei Miller, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Gazprom, και ο Sainbuyangiin Amarsaikhan, αναπληρωτής πρωθυπουργός της Μογγολίας, πραγματοποίησαν βιντεοδιάσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης.
Συμφωνία για τον σχεδιασμό ενός αγωγού φυσικού αερίου στην Κίνα, μέσω της Μογγολίας, υπέγραψε η Gazprom, εν μέσω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.
Σύμφωνα με το Interfax, η Gazprom υπέγραψε συμφωνία για τον χωρητικότητας 50 δισεκ. κυβικών μέτρων. m - την ίδια ποσότητα φυσικού αερίου που η Ρωσία παρέχει τώρα ετησίως στη Γερμανία. 
 
Η Gazprom ανέφερε ότι η εταιρεία ειδικού σκοπού Soyuz Vostok Gas Pipeline LLC και η Gazprom Proektirovanie LLC υπέγραψαν συμφωνία για τη διεξαγωγή εργασιών σχεδιασμού και έρευνας ως μέρος της κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου Soyuz Vostok.
Το έγγραφο, ειδικότερα, προβλέπει τη συμμετοχή μογγολικών εταιρειών για γεωδαιτική μηχανική, περιβαλλοντική μηχανική και αρχαιολογικές έρευνες.
Επιπλέον, υπογράφηκε σχέδιο δραστηριοτήτων για την κοινή ομάδα εργασίας της κυβέρνησης της Μογγολίας και της PJSC Gazprom για την περίοδο 2022-2024.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης