Επιχειρήσεις

WATT+VOLT: Για 5η συνεχόμενη χρονιά στο πλευρό του Στέλιου Μαλακόπουλου

WATT+VOLT: Για 5η συνεχόμενη χρονιά στο πλευρό του Στέλιου Μαλακόπουλου
Μέσω της συνεργασίας της με τον Πρωταθλητή η WATT+VOLT στέλνει ένα μήνυμα ελπίδας προς την κοινωνία στηρίζοντας παράλληλα τον Παραολυμπιακό αθλητισμό

Η WATT+VOLT, στηρίζοντας έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια τον αθλητισμό, στέκεται περήφανα στο πλευρό του Πρωταθλητή Στίβου Στέλιου Μαλακόπουλου για 5η συνεχόμενη χρονιά, στέλνοντας του τη θετική της ενέργεια σε κάθε του αγωνιστική προσπάθεια. 

Το πάθος και ο δυναμισμός που επιδεικνύει σε κάθε του αγώνα, καθιστούν τον Στέλιο παράδειγμα προς μίμηση και πηγή έμπνευσης για κάθε αθλητή. Καταγράφοντας παγκόσμια ρεκόρ και κατακτώντας τίτλους σε διοργανώσεις εθνικού και διεθνούς επιπέδου, αποδεικνύει σταθερά πως με αφοσίωση και δύναμη ψυχής τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Ως κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στο άλμα εις μήκος με επίδοση 7,04μ. (Ιούνιος του 2021), ο Στέλιος θα διανύσει ένα γεμάτο αγωνιστικό πρόγραμμα με εντατικές προπονήσεις, στην πορεία του προς μία ακόμη πιο επιτυχημένη χρονιά. Επόμενος και πρωταρχικός στόχος του είναι η διατήρηση και η βελτίωση του παγκόσμιου ρεκόρ του στα 7,10μ. αλλά και η κατάκτηση του χρυσού  στη διοργάνωση «Fazza International Para Athletics Championships Dubai» στις 18-24 Μαρτίου.

Η WATT+VOLT θα είναι με μεγάλη χαρά, για άλλη μια χρονιά στο πλευρό του Στέλιου σε κάθε άλμα που κάνει στην πορεία του προς την κορυφή, στηρίζοντας τα όνειρά του και στέλνοντάς του όλη τη θετική ενέργεια που χρειάζεται για να φαντάζεται και να πραγματοποιεί περισσότερα. Μέσω της συνεργασίας της με τον Πρωταθλητή, η οποία εντάσσεται στις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, η WATT+VOLT στέλνει ένα μήνυμα ελπίδας προς την κοινωνία στηρίζοντας παράλληλα τον Παραολυμπιακό αθλητισμό.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης