Διεθνή

Πεσκόφ για δημοσίευμα FT: Πολύ νωρίς να αποκαλύψουμε οποιοδήποτε σημείο πιθανής συμφωνίας με Ουκρανία

Πεσκόφ για δημοσίευμα FT: Πολύ νωρίς να αποκαλύψουμε οποιοδήποτε σημείο πιθανής συμφωνίας με Ουκρανία
Ο κ. Πεσκόφ είπε πως «Η Μόσχα θεωρεί πρόωρο να αποκαλύψει οποιαδήποτε λεπτομέρεια των συμφωνιών ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία. Σημείωσε, για την ακρίβεια, οποιαδήποτε πακέτα συμφωνιών

Ο εκπρόσωπος τύπου του Βλαντίμιρ Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ (Associated Press)Ο εκπρόσωπος τύπου του Βλαντίμιρ Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ (Associated Press)
Δηλώσεις για το δημοσίευμα των Financial Times με βάση το οποίο Ουκρανία και Ρωσία έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο με προσωρινό ειρηνευτικό σχέδιο 15 σημείων πραγματοποίησε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Όπως μετέδωσε στο OPEN TV ο Θανάσης Αυγερινός, ο κ. Πεσκόφ είπε πως «Η Μόσχα θεωρεί πρόωρο να αποκαλύψει οποιαδήποτε λεπτομέρεια των συμφωνιών ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία. Σημείωσε, για την ακρίβεια, οποιαδήποτε πακέτα συμφωνιών».

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του OPEN στη Ρωσία, στο τραπέζι υπάρχουν έγγραφα που διαμορφώνονται και τροποποιούνται αλλά είναι σαφές ότι η Μόσχα επιλέγει να σχολιάζει όσο γίνεται λιγότερο αυτές τις διαβουλεύσεις και σε καμία περίπτωση δεν έχει αποκαλυφθεί κάτι ιδιαίτερο για το περιεχόμενο, εκτός από τις κόκκινες γραμμές.

Πηγή:www.ethnos.gr

www.worldenergynews.gr




Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης