Τελευταία Νέα
Ενέργεια

K. Ξιφαράς (ΔΕΠΑ Εμπορίας): Ορόσημο στρατηγικής σημασίας για τη χώρα μας η κατασκευή FSRU Αλεξανδρούπολης

K. Ξιφαράς (ΔΕΠΑ Εμπορίας): Ορόσημο στρατηγικής σημασίας για τη χώρα μας η κατασκευή FSRU Αλεξανδρούπολης
Η συμμετοχή της ΔΕΠΑ Εμπορίας στο έργο, αποδεικνύει στην πράξη ότι αποτελεί την κινητήρια δύναμη των ενεργειακών εξελίξεων στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Ξιφαράς

Oρόσημο στρατηγικής σημασίας για τη χώρα μας και την ευρύτερη περιοχή, χαρακτήρισε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ Εμπορίας Κ. Ξιφαράς την κατασκευή του FSRU της Αλεξανδρούπολης από την Gastrade.

H ανάρτηση του κ. Ξιφαρά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook

«Η επίσημη έναρξη της κατασκευής του Τερματικού Σταθμού Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου Αλεξανδρούπολης από την Gastrade SA, αποτελεί ένα ορόσημο στρατηγικής σημασίας για τη χώρα μας και την ευρύτερη περιοχή.Το μεγαλύτερο ενεργειακό έργο στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, συνιστά μια στρατηγική επένδυση που θα συμβάλει αποφασιστικά στον ασφαλή εφοδιασμό με φυσικό αέριο και θα ενισχύσει το ρόλο της χώρας μας ως ενεργειακού κόμβου για τη νοτιοανατολική Μεσόγειο.

Η συμμετοχή της ΔΕΠΑ Εμπορίας στο έργο, αποδεικνύει στην πράξη ότι αποτελεί την κινητήρια δύναμη των ενεργειακών εξελίξεων στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη».  

34_24.jpg


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης