Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Τι σχεδιάζουν οι εφοπλιστές και ο Εξάρχου στην Ελλάδα;

Τι σχεδιάζουν οι εφοπλιστές και ο Εξάρχου στην Ελλάδα;
Οι εφοπλιστές Μπάκος και Καυμενάκης και ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του Άκτωρ Αλέξανδρος Εξάρχου που πλέον θα λειτουργούν από κοινού σχεδιάζουν να επενδύσουν από 350 έως 400 εκατ ευρώ προσεχώς

Η υπόθεση Ελλάκτωρ έκλεισε με μια συμφωνία άκρως επιτυχημένη για τους εφοπλιστές Μπάκου, Καυμενάκη και Εξάρχου καθώς συγκέντρωσαν 175 εκατ μετά την απόφαση τους να πωλήσουν το 30% του Ελλάκτωρ.

Ποια είναι τα νέα δεδομένα;

1)Μπάκος, Καυμενάκης και Εξάρχου θα κινηθούν επιχειρηματικά μαζί και ετοιμάζουν μια ή περισσότερες σοβαρές κινήσεις στην Ελλάδα που θα προκαλέσει σύντομα αίσθηση, εκμεταλλευόμενοι κυρίως την ρευστότητα που απέκτησαν πρόσφατα από την πώληση των μετοχών του Ελλάκτωρ και από την νέα αναβαθμισμένη εικόνα τους στην αγορά.
Με την στάση τους και τις στρατηγικές τους επιλογές κατέφεραν να κερδίσουν πέραν του πολύ σοβαρού οικονομικού αποτελέσματος και τον σεβασμό και εκτίμηση ακόμη και των εχθρών τους.

2)Οι εφοπλιστές Μπάκος και Καυμενάκης και ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του Άκτωρ Αλέξανδρος Εξάρχου που πλέον θα λειτουργούν από κοινού σχεδιάζουν να επενδύσουν από 350 έως 400 εκατ ευρώ προσεχώς σε επενδύσεις που θα προκαλέσουν έκπληξη.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης