Τελευταία Νέα
Επικαιρότητα

Προειδοποιήσεις της Αθήνας προς την Άγκυρα μετά το παραλήρημα Erdogan

Προειδοποιήσεις της Αθήνας προς την Άγκυρα μετά το παραλήρημα Erdogan
Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας από την Πρίστινα όπου πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη και συναντήσεις με την ηγεσία της χώρας, κάλεσε ευθέως και αυστηρά την Τουρκία να απέχει από την προκλητικότητα

Με μπαράζ αυστηρών και ξεκάθαρων μηνυμάτων προς την Άγκυρα, μεθοδικά και αποφασιστικά η Ελληνική πολιτειακή και πολιτική ηγεσία καλεί την γείτονα να πάψει να προκαλεί και να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο. Μετά την χθεσινή ραγδαία κλιμάκωση με παραληρηματικές δηλώσεις από πλευράς της κυβέρνησης Ερντογάν, η ελληνική κυβέρνηση με αδιασάλευτη ψυχραιμία ξετυλίγει τη δική της στρατηγική αντιμετώπισης και "αναχαίτισης" του τουρκικού παροξυσμού.

Πιστός στη γραμμή που χάραξε η ελληνική κυβέρνηση για τη διεθνοποίηση της τουρκικής προκλητικότητας, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας από την Πρίστινα όπου πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη και συναντήσεις με την ηγεσία της χώρας, κάλεσε ευθέως και αυστηρά την Τουρκία να απέχει από την προκλητικότητα. Προέτρεψε δε, τη γείτονα να συμμεριστεί την προσδοκία της τουρκικής κοινωνίας για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας τους.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης