Επιχειρήσεις

WATT+VOLT: Μία ακόμη διάκριση για το δίκτυο franchise της, στα Retail Business Awards 2022!

WATT+VOLT: Μία ακόμη διάκριση για το δίκτυο franchise της, στα Retail Business Awards 2022!
H καινοτομία, η όρεξη και το πάθος για σταθερή και δυναμική εξέλιξη στον κλάδο αποτελούν τα θεμέλια πάνω στα οποία η WATT+VOLT πρωτοπορεί και ενδυναμώνει το δίκτυο franchise της.

Η WATT+VOLT έδωσε περήφανα το παρών στα RETAILBUSINESS AWARDS 2022, μετρώντας μία ακόμη σημαντική διάκριση!
Χάρη στον ανταγωνιστικό χαρακτήρα της στρατηγικής εξάπλωσης της φυσικής της παρουσίας σε όλη την Ελλάδα, κατέκτησε το 3ο βραβείο στην κατηγορία «Retail Stores/Ενέργεια» για το κατάστημά της στην Ελευσίνα!
Ως ο μοναδικός και μακροβιότερος θεσμός του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας, τα RETAILBUSINESS AWARDS στοχεύουν στην αναγνώριση και βράβευση των υγιών επιχειρήσεων που φροντίζουν να οδηγούν τον κλάδο μπροστά. Ανανεωμένα, διευρυμένα και πιο ανταγωνιστικά, γνώρισαν μεγάλη επιτυχία και το 2022 αναδεικνύοντας τους κορυφαίους της αγοράς, συμπεριλαμβανομένης και της WATT+VOLT!

Η καινοτομία, η όρεξη και το πάθος για σταθερή και δυναμική εξέλιξη στον κλάδο αποτελούν τα θεμέλια πάνω στα οποία η WATT+VOLT πρωτοπορεί και ενδυναμώνει το δίκτυο franchise της.
Σήμερα, με 85 καταστήματα στο δυναμικό της, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων ενέργειας και συνεχίζει να επεκτείνει την παρουσία της σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και να δημιουργεί όφελος τόσο για την ίδια όσο και για τις περιοχές στις οποίες εδραιώνεται.

Ταυτόχρονα, προσφέρει ολοκληρωμένες επιχειρηματικές λύσεις στους επαγγελματίες που αναζητούν τη σιγουριά και την αξιοπιστία μιας υγιούς επιχείρησης, πάντα με την εγγύηση της WATT+VOLT.
Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και σταθερό βηματισμό, η WATT+VOLT ακολουθεί τη δυναμική της πορεία προς την κατάκτηση ακόμη περισσότερων σπουδαίων διακρίσεων.
1_22.PNG
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης