Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Βόμβα» Trump: Η Ουκρανία μπορούσε να αποτρέψει τον πόλεμο

«Βόμβα» Trump: Η Ουκρανία μπορούσε να αποτρέψει τον πόλεμο
Trump: Λυπάμαι πολύ πολύ για την Ουκρανία - Τώρα είναι αργά, έπρεπε έχει κάνει συμφωνία πριν την εισβολή
Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Donald Trump σε συνέντευξη του δήλωσε πως η Ουκρανία θα έπρεπε να είχε κάνει ήδη μια συμφωνία με τον πρόεδρο Putin για να αποτρέψει την εισβολή της Ρωσίας στη χώρα, ενώ όπως πρόσθεσε είναι πλέον αργά καθώς ο Ρώσος πρόεδρος δεν θα σταματήσει αν δεν καταλάβει όλη την επικράτεια.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο podcast του The Clay Travis & Buck Sexton Show, ο πρώην πρόεδρος πρότεινε ότι η Ουκρανία θα μπορούσε να είχε «παραδώσει» το έδαφος της Κριμαίας, το οποίο προσαρτήθηκε από τη Ρωσία το 2014, ή να συμφωνήσει να μην ενταχθεί στο ΝΑΤΟ.
 
Οι δηλώσεις έγιναν αφότου ο Trump ρωτήθηκε σχετικά με τη γελοία φωτογράφιση που έκαναν ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky και η σύζυγός του, Olena, για το περιοδικό Vogue, το οποίο έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις καθώς πραγματοποιήθηκε ενώ η χώρα βρίσκεται σε πόλεμο.
«Μάλλον δεν είναι το σπουδαιότερο πράγμα», είπε ο Trump, προτού προσθέσει την πολύ επαναλαμβανόμενη θέση του ότι η εισβολή στη Ρωσία «δεν θα είχε συμβεί ποτέ» αν ήταν ακόμη πρόεδρος.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης