Ενέργεια

Αυξήθηκαν οι ροές του Yamal-Europe - Σταθερές του Nord Stream 1

Αυξήθηκαν οι ροές του Yamal-Europe - Σταθερές του Nord Stream 1

 Η Gazprom ανακοίνωσε ότι θα αποστείλει 42,1 εκατομμύρια κυβικά μέτρα (mcm) φυσικού αερίου στην Ευρώπη μέσω Ουκρανίας την Πέμπτη

Οι ροές φυσικού αερίου προς ανατολάς μέσω του αγωγού Yamal-Europe προς την Πολωνία από τη Γερμανία αυξήθηκαν την Πέμπτη, σύμφωνα με στοιχεία του χειριστή, ενώ οι ροές μέσω του Nord Stream 1 από τη Ρωσία, η οποία μείωσε τον αγωγό στο 20% της χωρητικότητάς του λόγω εργασιών συντήρησης, παρέμειναν σταθερές.

Οι ροές εξόδου στο μετρητικό σημείο Mallnow στα γερμανικά σύνορα ήταν 5.693.614 κιλοβατώρες (kWh/h) το πρωί της Πέμπτης, από 5.030.862 kWh/h τα μεσάνυχτα, σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας διαχείρισης αγωγών Gascade.

Οι φυσικές ροές μέσω του αγωγού Nord Stream 1 ήταν 14.438.059 kWh/h για τις 07:00-0800 CET (05:00-06:00 GMT), αμετάβλητες από την προηγούμενη ημέρα.

Η ρωσική Gazprom ανακοίνωσε ότι θα αποστείλει 42,1 εκατομμύρια κυβικά μέτρα (mcm) φυσικού αερίου στην Ευρώπη μέσω Ουκρανίας την Πέμπτη, ελαφρώς χαμηλότερα από 42,2 εκατ. κυβικά μέτρα την Τετάρτη.

Οι υποψηφιότητες για ροές ρωσικού φυσικού αερίου στη Σλοβακία από την Ουκρανία μέσω του συνοριακού σημείου Velke Kapusany ήταν περίπου 36,4 εκατομμύρια κυβικά μέτρα (mcm) την ημέρα, αμετάβλητα σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα, σύμφωνα με στοιχεία του ουκρανικού διαχειριστή συστήματος μεταφοράς.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης