Τελευταία Νέα
Εξοικονόμηση

Oι συμβουλές Σόιμπλε για την χειμωνιάτικη εξοικονόμηση - «Φορέστε πουλόβερ»

Oι συμβουλές Σόιμπλε για την χειμωνιάτικη εξοικονόμηση - «Φορέστε πουλόβερ»
Ο πρώην πρόεδρος του ομοσπονδιακού κοινοβουλίου χαρακτηρίζει «κακομαθημένη» τη γερμανική κοινωνία

Πεπεισμένος ότι ο Ρώσος πρόεδρος «στο τέλος θα υπολογίσει με τη λογική», δηλώνει ο πρώην πρόεδρος του ομοσπονδιακού κοινοβουλίου Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και συμβουλεύει τη Δύση να μην υποχωρήσει μπροστά στις πυρηνικές απειλές του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Χαρακτηρίζει «κακομαθημένη» τη γερμανική κοινωνία, τονίζει ότι το κράτος πρέπει να βοηθήσει μόνο όσους έχουν πραγματική ανάγκη και προτρέπει τους πολίτες «απλά να φορέσουν ένα πουλόβερ – ή και ένα δεύτερο πουλόβερ», αλλά και να είναι έτοιμοι για ενδεχόμενες διακοπές ρεύματος, με σπίρτα, κεριά και φακούς.

«Πολλοί Γερμανοί θα πρέπει να παγώσουν αυτόν τον χειμώνα», επισήμανε στον κ. Σόιμπλε ο δημοσιογράφος, για να πάρει την απάντηση: «Τότε απλά ας φορέσουν ένα πουλόβερ. Ή ίσως και ένα δεύτερο πουλόβερ. Δεν πρέπει να γκρινιάζουμε για αυτό, πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι πολλά δεν είναι αυτονόητα», ούτε καν το ηλεκτρικό ρεύμα, το οποίο, όπως είπε, μπορεί κάποιες φορές να διακοπεί. «Για αυτό θα πρέπει να έχουμε πάντα στο σπίτι μερικά κεριά, σπίρτα και έναν φακό».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης