Ενέργεια

Γ. Μητρόπουλος (Ε.Σ.Π.ΕΝ): Η αγορά ενέργειας διαθέτει την τεχνογνωσία για την εξεύρεση λύσεων προς όφελος όλων

Γ. Μητρόπουλος (Ε.Σ.Π.ΕΝ): Η αγορά ενέργειας διαθέτει την τεχνογνωσία για την εξεύρεση λύσεων προς όφελος όλων
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και ο πρόεδρός του κ. Γ. Μητρόπουλος θα συνεχίσουν να αναδεικνύουν τις θέσεις του Συνδέσμου σχετικά με την προμήθεια ενέργειας και τη διαμόρφωση των τιμών

Την αισιοδοξία του για εξεύρεση λύσεων προς όφελος όλων , εξέφρασε ο νέος Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Προμηθευτών Ενέργειας (ΕΣΠΕΝ) και νυν Γενικός Διευθυντής στο Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, Γιάννης Μητρόπουλος.

«Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Προμηθευτών Ενέργειας (ΕΣΠΕΝ) απαρτίζεται από έμπειρα μέλη - εταιρείες του κλάδου με διακεκριμένα στελέχη που θα συμβάλουν με προτάσεις και λύσεις, στη διαχείριση της απαιτητικής αυτής κατάστασης. Η εμπιστοσύνη τους για την εκλογή μου στη θέση του Προέδρου είναι τιμητική και όλοι μαζί θα εργαστούμε για την εξεύρεση λύσεων προς όφελος όλων» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ο ΕΣΠΕΝ εργάζεται στενά με την Πολιτεία και φορείς της αγοράς για την αντιμετώπιση των ζητημάτων στην αγορά προμήθειας ενέργειας όπως αυτά που έχουν ανακύψει με την ενεργειακή κρίση, ενώ τεκμηριωμένα και με ρεαλισμό προτείνει μηχανισμούς διαχείρισης σε θέματα «ενεργειακού τουρισμού», επιδοτήσεων κ.α.» επισημαίνεται από τον Σύνδεσμο. «Ο ρόλος του Συνδέσμου, προστίθεται, αποκτά μεγαλύτερη σημασία καθώς το ενεργειακό τοπίο διαμορφώνεται σύνθετο με ανοδικές πιέσεις στα κόστη προμήθειας και συνεχόμενες διεργασίες στον τομέα των ρυθμιστικών θεμάτων».

Ο ΕΣΠΕΝ αριθμεί επτά εταιρείες Προμηθευτών Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου (Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, η Elpedison, ο ΗΡΩΝ, η Volton, η ZeniΘ, η WATT + VOLT και Νrg) με 1,5 εκ. καταναλωτές ενέργειας.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης