Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Απάντηση στις εκπτώσεις του πετρελαίου θέρμανσης θα δώσουν οι Avin, Shell και Cyclon

Απάντηση στις εκπτώσεις του πετρελαίου θέρμανσης θα δώσουν οι Avin, Shell και Cyclon

Αναμένονται οι προσφορές και οι εκπτώσεις των θυγατρικών της Motor Oil

Πρεμιέρα σήμερα (14/10) της διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης, με τα επίπεδα της τιμής να διαμορφώνονται κάτω από το 1,4 ευρώ/λίτρο, που υποχωρεί ακόμα περισσότερο στια επίπεδα 1,31 -1,33 ευρώ/λίτρο με την περαιτέρω  έκπτωση της HELENiQ ENERGY.

Η εν λόγω εξέλιξη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του WEN, έχει κινητοποιήσει τον όμιλο Μotor Oil, προκειμένου να «απαντήσει» ανταγωνιστικά στα νέα δεδομένα.

Ειδικότερα, η Motor Oil ετοιμάζεται μέσω των θυγατρικών της εταιρειών, Avin Oil, Shell και Cyclon, να δώσει την δική της απάντηση στις εκπτώσεις του πετρελαίου θέρμανσης και να ανταποκριθεί στον ανταγωνισμό. Κατά συνέπεια, οι τιμές θα διαμορφωθούν και θα ισορροπήσουν σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με αυτά που ίσχυαν μέχρι πρότινος, που σημαίνει ότι ο ανταγωνισμός της αγοράς και των ισχυρών ομίλων θα λειτουργήσει τελικώς προς όφελος του καταναλωτή.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται τα πακέτα προσφορών των θυγατρικών της Motor Oil, είτε οι εκπτώσεις που θα δοθούν μέσω του δικτύου των πρατηρίων  και θα ανακοινωθούν σύντομα.

Όπως είναι γνωστό, σήμερα το πρωί 14/10 υπήρξε  η ενημέρωση της HELLENiQ ENERGY (πρώην ΕΛΠΕ), η οποία προσφέρει έκπτωση στην τιμή 6 λεπτά το λίτρο ή 7,5 λεπτά με ΦΠΑ. Την ίδια ώρα, η ΕΚΟ προχωρά σε επιπλέον έκπτωση 5% έως τις 21 Νοεμβρίου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, η τιμή να διαμορφώνεται στα πρατήρια μεταξύ 1,31 ή 1,33 ευρώ ανά λίτρο.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης