Ενέργεια

Baker Hughes: Αυξήθηκαν οι πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου στις ΗΠΑ

Baker Hughes: Αυξήθηκαν οι πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου στις ΗΠΑ

Παραμένουν κάτω από τα προ πανδημίας επίπεδα

 

Ο αριθμός των συνολικών ενεργών γεωτρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε κατά 2 αυτήν την εβδομάδα, σύμφωνα με νέα στοιχεία της Baker Hughes που δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή.

Ο συνολικός αριθμός εξέδρων αυξήθηκε σε 770 αυτή την εβδομάδα— 220 εξέδρες υψηλότερα από το 2021 και 305 εξέδρες χαμηλότερα από τις αρχές του 2019, πριν από την πανδημία.
Οι εξέδρες άντλησης πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκαν κατά 3 αυτή την εβδομάδα, στις 613. Οι εξέδρες φυσικού αερίου μειώθηκαν 1 στις 155. Διάφορες εξέδρες παρέμειναν ίδιες στις 2.

Ο αριθμός των πλατφόρμων στην Permian Basin παρέμεινε σταθερός και πάλι αυτή την εβδομάδα στις 346. Οι εξέδρες στο Eagle Ford παρέμειναν επίσης αμετάβλητες στις 70.

Το Frac Spread Count του Primary Vision, μια εκτίμηση του αριθμού των πληρωμάτων που ολοκλήρωσαν ημιτελή πηγάδια υποχώρησε την εβδομάδα που έληξε στις 28 Οκτωβρίου - η πρώτη μείωση σε οκτώ εβδομάδες. Ο αριθμός είναι τώρα 293, μειωμένος κατά 5 από την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτό συγκρίνεται με 290 πριν από έναν μήνα και 266 πριν από ένα χρόνο.

Η παραγωγή αργού πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες μειώθηκε την εβδομάδα έως τις 28 Οκτωβρίου, στα 11,9 εκατομμύρια bpd, σύμφωνα με τις τελευταίες εβδομαδιαίες εκτιμήσεις EIA. Τα επίπεδα παραγωγής στις ΗΠΑ έχουν αυξηθεί μόλις κατά 200.000 bpd μέχρι στιγμής φέτος και μόλις 400.000 bpd σε σύγκριση με ένα χρόνο πριν.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης