Επικαιρότητα

Τσίπρας: Η ΝΔ χρεοκόπησε την Ελλάδα δύο φορές, «σιγά τα αίματα» με τους τραπεζίτες - Greek Mafia η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Τσίπρας: Η ΝΔ χρεοκόπησε την Ελλάδα δύο φορές, «σιγά τα αίματα» με τους τραπεζίτες - Greek Mafia η κυβέρνηση Μητσοτάκη
Με εντιμότητα, με επιμονή, με σκληρή δουλειά καταφέραμε αυτό που ποτέ δεν φανταζόσασταν. Να βγει η Ελλάδα από το καθεστώς της εποπτείας
Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση του νέου κρατικού προϋπολογισμού το Σάββατο (17/12/2022).
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε πως το μόνο ευχάριστο σε αυτό τον προϋπολογισμό είναι πως είναι ο τελευταίος της κυβέρνησης της ΝΔ ενώ αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως για πρώτη φορά έβαλε στο κάδρο των ευθυνών και την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή το 2009.
Ξαναγυρίσατε την πλειονότητα των πολιτών σε μαύρες μέρες, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για έναν προϋπολογισμό που δεν θα εφαρμοστεί.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για τις υποκλοπές, λέγοντας πως επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ η ΕΥΠ παρακολουθούσε τη Greek Mafia ενώ τώρα η Υπηρεσία διοικείται από τη Greek Mafia.

Χρεοκοπήσατε τη χώρα δύο φορές

«Η παράταξη που έχει το θλιβερό προνόμιο να έχει χρεοκοπήσει τη χώρα δύο φορές.
Η δική σας παράταξη ρήμαξε την οικονομία και οδήγησε σε μία πρωτοφανή κρίση. Νομίζετε ότι σε αυτή τη χώρα η Ιστορία ξεκινά από το 2015;
Νομίζετε ότι δεν έχει μνήμη ο λαός;» επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ..
«Τολμάτε να λέτε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αντιμετώπισε κρίση. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετώπισε την κρίση που εσείς δημιουργήσατε.
Με εντιμότητα, με επιμονή, με σκληρή δουλειά καταφέραμε αυτό που ποτέ δεν φανταζόσασταν. Να βγει η Ελλάδα από το καθεστώς της εποπτείας.
Η χώρα κατάφερε μια καθαρή έξοδο από τα μνημόνια. Την επιστροφή στις αγορές…
Μας παραδώσατε μία χώρα πνιγμένη στα χρέη.
Σας παραδώσαμε μία χώρα με 37 δισ. στα δημόσια Ταμεία», σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δείτε περισσότερα εδώ:

https://www.bankingnews.gr/politiki/articles/656831/tsipras-ksanagyrisate-tous-polites-se-mayres-mnimoniakes-meres-o-proypologismos-tou-2023-einai-o-teleftaios-tis-nd

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης