Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Η κρατική στήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για τις τιμές ενέργειας

Η κρατική στήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για τις τιμές ενέργειας
Προβλέπεται μια εφάπαξ πληρωμή 150 λιρών (180 δολ) σε όλους τους μη οικιακούς καταναλωτές που δεν είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυο φυσικού αερίου ή χρησιμοποιούν εναλλακτικά καύσιμα

Το Ηνωμένο Βασίλειο θα επεκτείνει το Ενεργειακό Σχέδιο Ελάφρυνσης των Λογαριασμών Ενέργειας για τους μη οικιακούς καταναλωτές, σύμφωνα με το Reuters.

To πρόγραμμα θα παρέχει έκπτωση στις τιμές μονάδας φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας για μη οικιακούς πελάτες όπως επιχειρήσεις, οργανώσεις εθελοντικού τομέα όπως φιλανθρωπικά ιδρύματα και οργανισμούς του δημόσιου τομέα όπως σχολεία, νοσοκομεία και οίκοι φροντίδας.

Μάλιστα, στην κρατική στήριξη προβλέπεται μια εφάπαξ πληρωμή 150 λιρών (180 δολ) σε όλους τους μη οικιακούς καταναλωτές που δεν είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυο φυσικού αερίου ή χρησιμοποιούν εναλλακτικά καύσιμα.

Τέλος, σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη βοήθεια για στήριξη των τιμών της ενέργειας έρχεται σε μια περίοδο που οι επιχειρήσεις έντασης ενέργειας στη χώρα παλεύουν με το αυξανόμενο κόστος της ενέργειας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης