Επιχειρήσεις

WATT+VOLT: Για 6η χρονιά περήφανος χορηγός του Πρωταθλητή στίβου Στέλιου Μαλακόπουλου

WATT+VOLT: Για 6η χρονιά περήφανος χορηγός του Πρωταθλητή στίβου Στέλιου Μαλακόπουλου
Ο Στέλιος Μαλακόπουλος αποτελεί από το ξεκίνημά του παράδειγμα προς μίμηση για όσους θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Η WATT+VOLT, αγαπά να στηρίζει τον αθλητισμό και το κάνει με κάθε ευκαιρία. Έτσι, θα βρίσκεται για 6η συνεχόμενη χρονιά στο πλευρό του Στέλιου Μαλακόπουλου, του Έλληνα Πρωταθλητή στο άλμα εις μήκος, γεμίζοντάς τον με ενέργεια που θα τον βοηθήσει να πραγματοποιήσει τους αθλητικούς του στόχους και να μας κάνει εθνικά υπερήφανους.

Ο Στέλιος Μαλακόπουλος αποτελεί από το ξεκίνημά του παράδειγμα προς μίμηση για όσους θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Έχει αποδείξει τόσο σε ανθρώπινο όσο και σε αθλητικό επίπεδο, πως τίποτα δε στέκεται εμπόδιο στο όνειρο και με επιμονή και υπομονή όλα είναι δυνατά.

Οι σπουδαίες διακρίσεις του διαδέχονται η μία την άλλη, το 2022 κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με επίδοση 6,88μ και για το 2023 έχει τα μάτια στραμμένα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στοχεύοντας τόσο να καταρρίψει το προσωπικό του ρεκόρ (7.04μ) αλλά και τα 7.30μ της πρώτης θέσης. Φυσικά μέγιστος στόχος είναι η κατάκτηση ενός μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Εμείς στη WATT+VOLT, στεκόμαστε ως περήφανος χορηγός στο πλάι του Στέλιου και αυτή τη χρονιά για να ενισχύουμε τόσο την υπέροχη προσπάθειά του, όσο και τον ίδιο τον αθλητισμό.

Στέλιο, έχεις όλη μας την θετική ενέργεια μαζί σου!

Η ομάδα της WATT+VOLT

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης