Επιχειρήσεις

Cenergy Holdings: 1ο βραβείο-Kαλύτερη Εταιρία Διεθνούς Δραστηριοποίησης 2022

Cenergy Holdings:  1ο βραβείο-Kαλύτερη Εταιρία Διεθνούς Δραστηριοποίησης 2022
Οι δύο εταιρείες του χαρτοφυλακίου της, η Hellenic Cables και η Σωληνουργεία Κορίνθου, βρίσκονται στο επίκεντρο των παγκόσμιων εξελίξεων στον τομέα της μεταφοράς ενέργειας, του εξηλεκτρισμού και της ενεργειακής μετάβασης

Η Cenergy Holdings διακρίθηκε με το 1ο  βραβείο στην κατηγορία Καλύτερη Εταιρεία Διεθνούς Δραστηριοποίησης 2022 στην 20η διοργάνωση του θεσμού «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2022» που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Με σωρευμένη εμπειρία πάνω από 70 χρόνια οι δύο εταιρείες του χαρτοφυλακίου της, η Hellenic Cables και η Σωληνουργεία Κορίνθου, βρίσκονται στο επίκεντρο των παγκόσμιων εξελίξεων στον τομέα της μεταφοράς ενέργειας, του εξηλεκτρισμού και της ενεργειακής μετάβασης.

Ο κ. Αλέξανδρος Μπένος, Chief Financial Officer της Cenergy Holdings, δήλωσε κατά τη βράβευσή του: «Επενδύουμε διαρκώς σε εξοπλισμό αιχμής και νέες τεχνολογίες, κυρίως όμως στην έρευνα και ανάπτυξη με Έλληνες επιστήμονες με υψηλή εξειδίκευση. Έχουμε πετύχει να παρέχουμε καινοτόμες ολοκληρωμένες λύσεις μεταφοράς ενέργειας στις τέσσερις γωνιές του κόσμου και να διατηρούμε ηγετική θέση σε σημαντικές αγορές της Ευρώπης, των ΗΠΑ και της Ασίας. Το βραβείο αυτό αποτελεί μία σημαντική αναγνώριση για όλους εμάς τους ανθρώπους της Cenergy Holdings και σας ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτή.»

Η τιμητική διάκριση της Cenergy Holdings αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση τόσο σε επίπεδο οικονομικής και κοινωνικής συνεισφοράς όσο και σε επίπεδο υλοποίησης των απαιτητικών έργων που έχει ανάγκη η Ελλάδα στο πλαίσιο της ενεργειακής μετάβασης.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης