Εξοικονόμηση

Η Westnet λανσάρει τις Αντλίες Θερμότητας της AUX

Η Westnet λανσάρει τις Αντλίες Θερμότητας της AUX
Westnet συνεχίζει να επενδύει δυναμικά στην κατηγορία του κλιματισμού, προσθέτοντας στο χαρτοφυλάκιό της τις αντλίες θερμότητας της AUX

Η Westnet, μέλος του Ομίλου Olympia, κορυφαία εταιρεία στον χώρο του εμπορίου, με δραστηριότητα σε Ελλάδα, Κύπρο και Πολωνία, ανακοίνωσε επίσημα το λανσάρισμα των αντλιών θερμότητας της AUX στην ελληνική αγορά, σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε για το δίκτυο συνεργατών της στην Κρήτη.

Πιστή στον σκοπό της να δημιουργεί τον δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον, παρέχοντας πρόσβαση σε προηγμένη τεχνολογία και καινοτόμους λύσεις, η Westnet επενδύει σε στρατηγικές συνεργασίες, ώστε να προσθέτει αξία στους ανθρώπους της, στα ενδιαφερόμενα μέρη της και στην κοινωνία.

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού της, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της AUX στην Ελλάδα, η Westnet συνεχίζει να επενδύει δυναμικά στην κατηγορία του κλιματισμού, προσθέτοντας στο χαρτοφυλάκιό της τις αντλίες θερμότητας της AUX. Η συνεργασία των δύο εταιρειών ξεκίνησε στο τέλος του 2020 με τη διάθεση των οικιακών κλιματιστικών AUX στην ελληνική αγορά και ενδυναμώθηκε σημαντικά το 2022 με τη Westnet να αναλαμβάνει και τα προϊόντα επαγγελματικού κλιματισμού της εταιρείας.

Στη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και παρευρέθηκαν επαγγελματίες κλιματισμού και θέρμανσης από όλη την Κρήτη, η Westnet παρουσίασε τις λύσεις της AUX στον κλιματισμό, μιλώντας για την καινοτόμο τεχνολογία και τις υψηλές αποδόσεις των προϊόντων της, και ανακοίνωσε το λανσάρισμα των αντλιών θερμότητας. Σε ειδικό show room που δημιουργήθηκε στον χώρο, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα μοντέλα του κορυφαίου κατασκευαστή. Παράλληλα, έγινε εκπαίδευση των συνεργατών πάνω στον τρόπο εγκατάστασης και λειτουργίας.

Αξιοποιώντας τη θερμική ενέργεια που υπάρχει διαθέσιμη στο περιβάλλον, η αντλία θερμότητας της AUX είναι σχεδιασμένη για να καλύψει κάθε ανάγκη του χώρου σε ψύξη και θέρμανση, καθώς και για την παραγωγή Ζεστού Νερού Χρήσης. Με τη βοήθεια μικρής ποσότητας ηλεκτρικής ενέργειας και ψυκτικού κυκλώματος R32, αποδίδει πολλαπλάσια ενέργεια με μορφή θερμότητας στο κύκλωμα θέρμανσης του σπιτιού. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται πολύ υψηλός βαθμός απόδοσης προσφέροντας τον οικονομικότερο τρόπο θέρμανσης σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη λύση. Είναι σχεδιασμένες για την ένταξη στις ανώτερες κατηγορίες του προγράμματος «Εξοικονομώ 2021».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης