Επικαιρότητα

Παγωμένα τα εκλογικά σενάρια - Ποια είναι τα χρονοδιαγράμματα

Παγωμένα τα εκλογικά σενάρια - Ποια είναι τα χρονοδιαγράμματα
H συζήτηση περί εκλογών και της ημερομηνίας προσφυγής στις κάλπες, αναμένεται να ανοίξει εκ νέου από τα μέσα της προσεχούς εβδομάδας και μετά αφού σταθμιστούν όλα τα δεδομένα

To τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη σταμάτησε τον πολιτικό χρόνο στην ημέρα της τραγωδίας αλλά και πάγωσε κάθε συζήτηση για τις εκλογές η οποία μεταφέρεται για το αμέσως επόμενο διάστημα. “Όποιος έκανε νύξη στον Πρωθυπουργό αυτές τις ημέρες πρέπει να δούμε τι κάνουμε με τις εκλογές, τον έδιωχνε από τη σύσκεψη. Οποιαδήποτε νύξη γινόταν για αυτό το θέμα ήταν εκτός τόπου και χρόνου.

Το τελευταίο που θα σκεφτόταν ο Πρωθυπουργός μέχρι και σήμερα ήταν σενάρια πολιτικού εκλογικού χρόνου. Δεν είναι ακόμη ώρα για να μπούμε σε αυτού του είδους τη συζήτηση” τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην εκπομπή “Καλημέρα”.

Με το χρόνο ωστόσο τον πολιτικό για τη λήξη της τετραετίας να μετρά αντίστροφα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές η συζήτηση περί εκλογών και της ημερομηνίας προσφυγής στις κάλπες, αναμένεται να ανοίξει εκ νέου από τα μέσα της προσεχούς εβδομάδας και μετά αφού σταθμιστούν όλα τα δεδομένα, τα οποία έχουν ανατρέψει κάθε πολιτικό σχεδιασμό, αφού αυτό που προέχει τώρα για το κυβερνητικό επιτελείο είναι να δοθούν οι απαντήσεις στα ερωτήματα που ζητούν επιτακτικά απαντήσεις από την τραγωδία των Τεμπών για τα λάθη και τις παραλήψεις που οδήγησαν σε αυτή.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης