Επικαιρότητα

Ανοίγει σήμερα στη Βουλή η συζήτηση για τα Τέμπη

Ανοίγει σήμερα στη Βουλή η συζήτηση για τα Τέμπη
Ο υπουργός θα περάσει το κατώφλι του Κοινοβουλίου και θα ενημερώσει τα μέλη της επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών

Υπό τη σκιά του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη και την αδιαμφισβήτητη ανάγκη να διαπιστωθούν, να διατυπωθούν και να αντιμετωπιστούν τα αίτια που οδήγησαν σε αυτό, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης έχοντας αναλάβει και την αρμοδιότητα στις Μεταφορές και Υποδομές, ανοίγει σήμερα τον κύκλο της κοινοβουλευτικής συζήτησης γύρω από τα ζητήματα που αναδείχθηκαν με τον πλέον οδυνηρό τρόπο και είχαν σαν αποτέλεσμα το θάνατο 57 ανθρώπων.

Στη μία το μεσημέρι ο κ. Γεραπετρίτης, έχοντας αναλάβει μόλις λίγες ημέρες τα νέα του καθήκοντα, θα περάσει το κατώφλι του Κοινοβουλίου και θα ενημερώσει τα μέλη της επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Μία ενημέρωση που έρχεται σε συνέχεια της αυτοψίας που πραγματοποίησε ιδίοις όμμασοι, τόσο στον τόπο της τραγωδίας στη Λάρισα, όσο και σε συγκοινωνιακές υποδομές στη Θεσσαλική πρωτεύουσα και στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Γεραπετρίτης μετά από σειρά επαφών και συσκέψεων που έχουν προηγηθεί και έχοντας μία σφαιρική εικόνα των προβλημάτων, ελλείψεων και παραλήψεων αλλά και των απαιτούμενων πρώτων ενεργειών, αναμένεται να ενημερώσει του εκπροσώπους όλων των κομμάτων που συμμετέχουν στην κοινοβουλευτική επιτροπή για τις πρωτοβουλίες που έχει λάβει η κυβέρνηση και ήδη ανακοίνωσε χθες ο ίδιος καθώς και για αυτές που αναμένεται να αναλάβει η κυβέρνηση το προσεχές διάστημα.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης