Politics & Business

Ανδρουλάκης: Στην υγεία το Ταμείο Ανάκαμψης και όχι μόνο σε 68 εταιρίες τα κονδύλια

Ανδρουλάκης: Στην υγεία το Ταμείο Ανάκαμψης και όχι μόνο σε 68 εταιρίες τα κονδύλια
Στίγμα της έμφασης σε κοινωνική πολιτική έδωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά την συνένετευξή του στην ΕΡΤ.
Τόνισε μεταξύ άλλων την αξιοποίηση κεφαλαίων του Ταμείου Ανάκαμψης στον τομέα της Υγείας, έναντι της σημερινής πραγματικότητας όπου 68 εταιρίες έχουν μοιραστεί 1,2 δισ.

Σημείωσε την προτεραιότητα της αντιμετώπισης του Ιδιωτικού Χρέους, την πλήρη κάλυψη της πρώτης κατοικίας και την ευθυγράμμιση της λειτουργίας των funds με τις προδιαγραφές των τραπεζών.
Αναφέρθηκε στην ισχυροποίηση της Δημόσιας Παιδείας και άφησε ανοικτό το ζήτημα δημιουργίας Πανεπιστημίου, ανταγωνιστικού προς το δημόσιο, που να λειτουργεί με στόχο την έρευνα στα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Επέμεινε στην λειτουργία των θεσμών και άσκησε έντονη κριτική για τον τρόπο λειτουργίας των Ανεξαρτήτων Αρχών, απορρίπτοντας συνεραγσία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο εν ολίγοις χαρακτήρισε αναξιόπιστο , ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ  απέδωσε τον χαρακτηρισμό Αριστερά της Συντήρησης. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε την κατεύθυνση του κόμματος σαν ριζοσπαστικό ρεαλισμό και απάντησε στον πρωθυπουργό, ότι δεν έλαβε ποτέ καμία θεσμική πρόσκληση αλλά μόνο μια γενική προφορική πρόσκληση μπροστά σε δημοσιογράφους.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης