Ενέργεια

Equinor: Nέο FPSO για έρευνες βάθους εως 1.170 μέτρα

tags :
Equinor: Nέο FPSO για έρευνες βάθους εως 1.170 μέτρα

Στα τέλη της δεκαετίας του 2020 η πρώτη παραγωγή

 

Η Equinor Canada εξέδωσε μια επιστολή προθέσεων (LoI) στην KBR Industrial Canada για να αναλάβει τις εργασίες στις εγκαταστάσεις του νέου FPSO που εξυπηρετεί την ανάπτυξη βαθέων υδάτων Bay Du Nord στην υπεράκτια Newfoundland.

Αυτό θα περιλαμβάνει διάφορες ανακαλύψεις πετρελαίου σε βάθη νερού από 650 m έως 1.170 m, σε μια τοποθεσία 500 km βορειοανατολικά του St. John's στο Flemish Pass Basin.

Το LoI περιλαμβάνει μια επιλογή για τη συνέχιση του λεπτομερούς σχεδιασμού και των υπηρεσιών διαχείρισης προμηθειών μέχρι την τελική ολοκλήρωση του FPSO.

Η KBR ανέλαβε τη μηχανική pre-FEED για το έργο το 2022. Το νέο πρόγραμμα θα βοηθήσει στην προώθηση της προόδου στο FID, με την πρώτη παραγωγή να στοχεύει στα τέλη της δεκαετίας του 2020.

Κατά τη διαδικασία FEED, η KBR θα συνεχίσει να υποστηρίζει την Equinor για την ανάπτυξη ενός ενσωματωμένου συστήματος ισχύος συνδυασμένου κύκλου και άλλων τεχνολογιών που έχουν σχεδιαστεί για την ελαχιστοποίηση των εκπομπών και του αριθμού των πληρωμάτων και για τη μεγιστοποίηση των ψηφιακών λύσεων.
Η εταιρεία θα εκτελέσει το εύρος εργασίας με τη Hatch, μια εταιρεία παροχής πολυεπιστημονικών μηχανικών, διαχείρισης έργων και επαγγελματικών υπηρεσιών με τοπικό γραφείο στο St. John's, παρέχοντας στην Equinor μια ολοκληρωμένη ομάδα στον Καναδά και το Λονδίνο.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης