Τελευταία Νέα

RES: Υπέγραψε δύο νέες συμβάσεις διαχείρισης έργων με την Octopus Energy Generation

RES: Υπέγραψε δύο νέες συμβάσεις διαχείρισης έργων με την Octopus Energy Generation
Η RES δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένη από την ανανέωση στην ουσία των συμβάσεων διαχείρισης των αιολικών πάρκων στη Σκωτία όπως ανακοίνωσε
Η RES εξασφάλισε δύο νέες συμβάσεις διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και έργων πλήρους εμβέλειας με την Octopus Energy Generation, όπως ανακοίνωσε στον ιστότοπό της.
Επί της ουσίας, πρόκειται για ανανέωση των συμβάσεων από τον πρώην ιδιοκτήτη των έργων στον νέο. 
Η RES, η μεγαλύτερη ανεξάρτητη εταιρεία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στον κόσμο και καινοτόμος στον κλάδο για περισσότερα από 40 χρόνια, υπέγραψε δύο νέες συμφωνίες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων με την Octopus Energy Generation για το αιολικό πάρκο Crossdykes και το αιολικό πάρκο Cumberhead που διαχειρίζονται στη Σκωτία.

Και στις δύο συμφωνίες η RES θα παρέχει τεχνική, εμπορική και οικονομική διαχείριση περιουσιακών στοιχείων για κάθε τοποθεσία.

Το Crossdykes Wind Farm, που βρίσκεται στο Dumfries και στο Galloway, λειτουργεί από το 2021, έχει συνολική εγκατεστημένη ισχύ 48 MW, που αποτελείται από 10 τουρμπίνες Nordex.
Το έργο εξαγοράστηκε από την Octopus Energy Generation για λογαριασμό της Octopus Renewables Infrastructure Trust (ORIT) και του Sky fund (ORI SCSp) το 2022.
Ο Darren Cook, UK&I Asset Management Director, σχολίασε: «Η RES παρείχε υπηρεσίες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων στους προηγούμενους ιδιοκτήτες.
Ως εκ τούτου, είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που ενισχύουμε τη συνεργασία μας και συνεχίζουμε την πολύτιμη υπηρεσία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων στο Crossdykes με τον νέο ιδιοκτήτη περιουσιακών στοιχείων Octopus Energy Generation».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης