RWE: «Ένεση» χρηματοδότησης 15 εκατ. δολ. στην Ryse Energy

RWE: «Ένεση» χρηματοδότησης 15 εκατ. δολ. στην Ryse Energy
Η Ryse κατασκευάζει μικρές τεχνολογίες ανεμογεννητριών και παρέχει μια σειρά πρόσθετων συστημάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, συμπεριλαμβανομένης της ηλιακής ενέργειας και της αποθήκευσης ενέργειας

Η RWE ηγήθηκε ενός γύρου χρηματοδότησης 15 εκατομμυρίων δολαρίων για την Ryse Energy, έναν κατασκευαστή μικρών ανεμογεννητριών.

Η RWE Energy Transition Investments, ένα επενδυτικό όχημα της RWE Supply & Trading, ηγήθηκε του γύρου χρηματοδότησης ανάπτυξης, σύμφωνα με το Renewsbiz.Η Ryse Energy, η οποία έχει πουλήσει και εγκαταστήσει περισσότερους από 4000 μικρούς στρόβιλους για πελάτες, θα χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια για να εισέλθει σε νέες παγκόσμιες αγορές, επεκτείνoντας τις τεχνολογικές της προσφορές και να συνεχίσει να επεκτείνει το μοντέλο ενέργειας ως υπηρεσία.

Σε ποιες αγορές στοχεύει

Οι νέες αγορές που στοχεύει η Ryse περιλαμβάνουν τη Βόρεια Αμερική καθώς και την Αφρική, όπου η πρόσβαση στην ενέργεια, η υγειονομική περίθαλψη και οι τηλεπικοινωνίες αποτελούν στρατηγικές προτεραιότητες.

Επιπλέον, θα επενδύσει στις τεχνολογίες της για να λάβει πιστοποίηση για συγκεκριμένες αγορές-στόχους και να επεκτείνει την παραγωγική της ικανότητα σε στρατηγικές τοποθεσίες. Ήδη εξετάζονται ΗΠΑ, ΗΕΑ και Ινδία.

Η Ryse κατασκευάζει μικρές τεχνολογίες ανεμογεννητριών και παρέχει μια σειρά πρόσθετων συστημάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, συμπεριλαμβανομένης της ηλιακής ενέργειας και της αποθήκευσης ενέργειας. Διαθέτει εργοστάσια στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ισπανία, με γραφεία πωλήσεων στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Ινδία.

Τέλος, τα συστήματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας της Ryse μπορούν να εγκατασταθούν ως αυτόνομες τεχνολογίες, συνδεδεμένα στο δίκτυο ή εκτός δικτύου με αποθήκευση ενέργειας ή ως εξατομικευμένες και αξιόπιστες υβριδικές ανανεώσιμες λύσεις.

Ο Alistair Munro, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της Ryse Energy, πρόσθεσε: «Αυτή η επένδυση θα μας επιτρέψει να επιταχύνουμε την ανάπτυξή μας και να επεκτείνουμε την προσφορά των προϊόντων μας, ενώ θα συνεχίσουμε να παρέχουμε καινοτόμα αποκεντρωμένα συστήματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο, μειώνοντας ταυτόχρονα το θερμοκήπιο εκπομπές αερίων και το ενεργειακό κόστος πελατών».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης