Ενέργεια

TotalEnergies: Οι εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα του α΄τριμήνου - «Πλήγμα» ο καιρός και η Novatek

TotalEnergies: Οι εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα του α΄τριμήνου - «Πλήγμα» ο καιρός και η Novatek
Ο δείκτης αυτός, αντιπροσωπεύει το μέσο περιθώριο του μεταβλητού κόστους που πραγματοποίησε η διύλιση του ομίλου στην Ευρώπη, κατά το Reuters.
Tο μεταβλητό περιθώριο κόστους της γαλλικής ενεργειακής εταιρείας TotalEnergies για τα ευρωπαϊκά διυλιστήρια εκτινάχθηκε στα 87,8 δολάρια ανά τόνο το πρώτο τρίμηνο, σε σχέση με τα 46,3 δολάρια ανά τόνο την ίδια περίοδο του 2022, ανακοίνωσε η εταιρεία σε μια προκαταρκτική ανακοίνωση των κύριων δεικτών, την Τρίτη 18/4 σύμφωνα με το Reuters.

Ο δείκτης αυτός, αντιπροσωπεύει το μέσο περιθώριο του μεταβλητού κόστους που πραγματοποίησε η ευρωπαϊκή δραστηριότητα διύλισης του ομίλου.

Η TotalEnergies είπε επίσης ότι η παραγωγή υδρογονανθράκων της αναμένεται να υπερβεί τα 2,5 χιλιάδες βαρέλια ισοδύναμου πετρελαίου την ημέρα (Mboe/d), επωφελούμενη από την έναρξη παραγωγής φυσικού αερίου στο Block 10 στο Ομάν και την απόκτηση συμμετοχών στο SARB και το Umm Lulu κοιτάσματα πετρελαίου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο πετρελαϊκός γίγαντας αναμένει επίσης ότι τα αποτελέσματα της ολοκληρωμένης δραστηριότητας LNG θα επηρεαστούν από τη χαμηλότερη ζήτηση για LNG στην Ευρώπη λόγω του ήπιου χειμώνα και των υψηλών επιπέδων αποθεμάτων, είπε, εκτός από την επίδραση της ρωσικής εταιρείας φυσικού αερίου Novatek αποενοποίηση από 1 Ιανουαρίου 2023. Η TotalEnergies θα δημοσιεύσει τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου της στις 27 Απριλίου.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης