Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Κίνα: Αύξηση των εισαγωγών φυσικού αερίου κατά 11% τον Απρίλιο

Κίνα: Αύξηση των εισαγωγών φυσικού αερίου κατά 11% τον Απρίλιο
Η Κίνα πλήρωσε περίπου 21,5 δισεκατομμύρια δολάρια για εισαγωγές φυσικού αερίου το πρώτο τετράμηνο του τρέχοντος έτους

Οι εισαγωγές φυσικού αερίου της Κίνας αυξήθηκαν κατά 11% τον Απρίλιο σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα πέρυσι, σύμφωνα με στοιχεία που αναμεταδίδει το lngprime. Oι εισαγωγές φυσικού αερίου τον τελευταίο μήνα έφτασαν τους 8,97 εκατ. τόνους σε σύγκριση με τους 8,08 εκατ. τόνους την ίδια περίοδο πέρυσι.

Επιπλέον, οι εισαγωγές φυσικού αερίου της χώρας μειώθηκαν μόλις κατά 0,3% από έτος σε έτος σε 35,68 εκατομμύρια τόνους τον Ιανουάριο-Απρίλιο. Η Κίνα πλήρωσε περίπου 21,5 δισεκατομμύρια δολάρια για εισαγωγές φυσικού αερίου το πρώτο τετράμηνο του τρέχοντος έτους, σημειώνοντας μείωση 0,2% σε σύγκριση με πέρυσι. Επί του παρόντος δεν υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία για εισαγωγές LNG κατά την περίοδο.

Οι εισαγωγές LNG της Κίνας μειώθηκαν κατά 4,5% τον Ιανουάριο-Μάρτιο σε περίπου 16,43 εκατομμύρια. Ωστόσο, η Κίνα σημείωσε μείωση στις εισαγωγές LNG μόνο τον Ιανουάριο. Η χώρα άρχισε να χαλαρώνει τα μέτρα που σχετίζονται με τον Covid τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους και οι τιμές spot μειώθηκαν σημαντικά φέτος.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης