Τελευταία Νέα

Bloomberg: Η PVEL αναγνωρίζει για ένατη συνεχή χρονιά τη JinkoSolar, κορυφαία στην κατασκευή φωτοβολταϊκών

Bloomberg: Η PVEL αναγνωρίζει για ένατη συνεχή χρονιά τη JinkoSolar, κορυφαία στην κατασκευή φωτοβολταϊκών
Η PVEL αναγνωρίζει τους ηγετικούς κατασκευαστές φωτοβολταϊκών που ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα πιστοποίησης προϊόντων της

Η JinkoSolar αναγνωρίστηκε ως μια εκ των κορυφαίων επιχειρήσεων παραγωγής φωτοβολταϊκών στην κατάταξη αξιοπιστίας της PV Evolution Labs (PVEL) για ένατη συνεχή χρονιά, σύμφωνα με το Bloomberg.
Η κατάταξη της PVEL περιλαμβάνει 35 κατασκευαστές και η JinkoSolar είναι μια εκ των δύο εταιρειών που έλαβαν κάθε χρονιά τον χαρακτηρισμό της κορυφαίας απόδοσης από την έναρξη της βαθμολόγησης το 2014.

Η PVEL αναγνωρίζει τους ηγετικούς κατασκευαστές φωτοβολταϊκών που ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα πιστοποίησης προϊόντων της.
Σε αυτό το πρόγραμμα, κάθε φωτοβολταϊκό υποβάλλεται σε αυστηρές δοκιμές μέσω της ολοκληρωμένης σειράς εργαστηριακών και επιτόπιων δοκιμών της PVEL.
Φέτος, τα τελευταία modul TOPCon n-type της JinkoSolar εξασφάλισαν τη βέλτιστη βαθμολογία και στις έξι κατηγορίες δοκιμών,  οι οποίες περιλαμβάνουν Damp Heat, LID+LETID,.

«Είμαστε απίστευτα περήφανοι που η ναυαρχίδα μας n-type module έχει αποδείξει εξαιρετική αξιοπιστία και απόδοση από ένα κορυφαίο εργαστήριο δοκιμών», δήλωσε ο Nigel Cockroft, Γενικός Διευθυντής της JinkoSolar.
"Η διάκριση είναι αποτέλεσμα της ισχυρής δέσμευσής μας στην Ε&Α. Παραμένουμε πλήρως αφοσιωμένοι στην παροχή προς τη βιομηχανία και τους πελάτες μας με προϊόντα υψηλής ποιότητας, αξιόπιστα."

«Συγχαρητήρια στη JinkoSolar που έλαβε την ιδιότητα του Κορυφαίου Εκτελεστή και για τους εννέα διαδοχικές εκδόσεις Scorecard», σχολίασε ο Tristan Erion-Lorico, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Marketing στην ΠΒΕΛ. «Είμαστε εντυπωσιασμένοι από τα προϊόντα της JinkoSolar που αποδίδουν σταθερά ισχυρά αποτελέσματα χρόνο με το χρόνο στις δοκιμές της PVEL, που αποτελούν απόδειξη της δέσμευσης της εταιρείας στην ποιότητα, την καινοτομία και την Ε&Α».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης