Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Shell: Επανεκκίνιση του αγωγού πετρελαίου Zydeco

Shell: Επανεκκίνιση του αγωγού πετρελαίου Zydeco

 Ο αγωγός 22 ιντσών, ο οποίος έχει συνολική χωρητικότητα 360.000 βαρελιών ισοδύναμου πετρελαίου την ημέρα, είχε κλείσει τον Απρίλιο

 

Μονάδα της Shell ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι θα ξεκινήσει τις παραδόσεις πετρελαίου στο τμήμα του αγωγού Zydeco στο Χιούστον προς την Ολλανδία την Παρασκευή, ένα μήνα μετά τη διαρροή που ανάγκασε τη γραμμή να κλείσει.

Ο αγωγός 22 ιντσών, ο οποίος έχει συνολική χωρητικότητα 360.000 βαρελιών ισοδύναμου πετρελαίου την ημέρα, έκλεισε τον Απρίλιο αφού εντοπίστηκε περιορισμένη έκλυση αργού πετρελαίου στην Intracoastal Waterway, ανατολικά του ποταμού Sabine.

Η Shell Pipeline Co ανακοίνωσε ότι οι επισκευές ολοκληρώθηκαν και η εταιρεία επανέλαβε τη λειτουργία της την Τετάρτη σε ένα τμήμα της Zydeco που προέρχεται από το Port Neches του Τέξας, που παραδίδει πετρέλαιο στη Χούμα της Λουιζιάνα.
Η τιμή του πετρελαίου Light Louisiana Sweet, που παραδόθηκε στον αγωγό, είχε εκτοξευθεί νωρίτερα αυτό το μήνα για να διαπραγματευτεί με premium πάνω από 3 $ σε σχέση με τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης αργού στις ΗΠΑ, καθώς η διακοπή περιόριζε την προσφορά του αργού.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης