Επικαιρότητα

Μητσοτάκης: Αύξηση κατώτατου και μέσου μισθού σε 950 και 1500 ευρώ σε ορίζοντα τετραετίας – 10.000 προσλήψεις στο ΕΣΥ

Μητσοτάκης: Αύξηση κατώτατου και μέσου μισθού σε 950 και 1500 ευρώ σε ορίζοντα τετραετίας – 10.000 προσλήψεις στο ΕΣΥ
Για νέα αύξηση του κατώτατου μισθού από τη νέα χρονιά, και 10.000 προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών στο ΕΣΥ, δεσμεύθηκε σε συνέντευξή του στο STAR ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνωστοποίησε πως πριν από τον Αύγουστο θα ψηφισθεί νομοσχέδιο, που θα θεσπίζει όλες τις προβλέψεις για τη μείωση της φορολογίας σε ορίζοντα 4ετίας.

Για νέα αύξηση του κατώτατου μισθού από τη νέα χρονιά, και 10.000 προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών στο ΕΣΥ, δεσμεύθηκε σε συνέντευξή του στο STAR ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι για τον κατώτατο μισθό, θα υπάρξει νέα αύξηση, και τον επόμενο χρόνο και σε ορίζοντα τετραετίας μπορεί να φτάσει τα 950 ευρώ και τον μέσο μισθό στις 1.500 ευρώ.
Παράλληλα θα υπάρξει και ενίσχυση στους συνταξιούχους με προτεραιότητα στους πιο αδύναμους

«Για τον κατώτατο μισθό, θα έχουμε νέα αύξηση και τον επόμενο χρόνο. Δέσμευσή μας, μπορεί να φτάσει 950 ευρώ σε ορίζοντα τετραετίας. Το νέο ενιαίο μισθολόγιο θα ψηφιστεί έως τέλος του έτους. Θα περιλαμβάνει αύξηση των επιδομάτων θέσης και οριζόντια αύξηση στα οικογενειακά επιδόματα. Οριζόντια και ανεξάρτητα από τις άλλες αυξήσεις» σημείωσε.

Δείτε περισσότερα εδώ:

https://www.skai.gr/news/politics/mitsotakis-nea-ayksisi-tou-katotatou-misthou-apo-ti-nea-xronia

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης