Ενέργεια

Η Octopus Energy αναβαθμίζει τους πελάτες έξυπνων τιμολογίων

Η Octopus Energy αναβαθμίζει τους πελάτες έξυπνων τιμολογίων
Κέρδη για κάθε μέσο νοικοκυριό για την ηλεκτρική ενέργεια που εξάγει

Η Octopus Energy ανακοίνωσε μια σημαντική οικονομική ώθηση για τους πελάτες με ηλεκτρικό όχημα (EV) και ηλιακούς συλλέκτες, επιτρέποντάς τους να συνδυάσουν τα τιμολόγια «Έξυπνου Χταποδιού» και «Εξερχόμενου Χταποδιού».

Ο Βρετανικός όμιλος ανανεώσιμων πηγών ενέργειας τετραπλασιάζει τα ποσοστά εξαγωγών για πελάτες έξυπνων τιμολογίων.

Οι πελάτες που μέχρι στιγμής συνδύαζαν το «Intelligent Octopus» για την εισαγωγή ισχύος με το τιμολόγιο «Smart Export Guarantee» (SEG) του Octopus για την εξαγωγή ισχύος, θα αναβαθμιστούν αυτόματα σε «Outgoing Octopus».


Μεγάλο πελατολόγιο θα επωφεληθεί

Περίπου 4.000 υφιστάμενοι πελάτες και νέοι πελάτες θα επωφεληθούν από υψηλότερες πληρωμές στο μέλλον, λαμβάνοντας σχεδόν 4 φορές τις πληρωμές από ό,τι πριν με αυξημένο σταθερό επιτόκιο 15 p για κάθε κιλοβατώρα (kWh) ηλεκτρικής ενέργειας που εξάγουν, αντί 4,1 p ανά kWh στο SEG.

Αυτό σημαίνει ότι ένα μέσο νοικοκυριό θα κερδίζει πάνω από 150 £ περισσότερα ετησίως για την ηλεκτρική ενέργεια που εξάγει.

Οι υπάρχοντες πελάτες δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα.

Η αλλαγή θα γίνει αυτόματα αυτήν την εβδομάδα και όλοι οι πελάτες που επηρεάζονται θα ειδοποιηθούν από την Octopus Energy μέσω email.

Η αλλαγή αντικατοπτρίζει την αφοσίωση της Octopus Energy στην επιβράβευση των πελατών της και στην προώθηση ενός μέλλοντος μηδενικών εκπομπών άνθρακα μεταβιβάζοντας τις εξοικονομήσεις από την υιοθέτηση της πράσινης τεχνολογίας.

Το Octopus έχει σημειώσει σημαντικό άλμα στους πελάτες εξαγωγών ηλιακής ενέργειας, με τον συνολικό αριθμό των πελατών που εξάγουν πίσω στο δίκτυο να διπλασιάζεται τον τελευταίο χρόνο.

 

Τιμολόγια της Octopus Energy

Το Octopus πρωτοπορεί εδώ και αρκετά χρόνια σε έξυπνα τιμολόγια όπως το Intelligent Octopus.

Ο προμηθευτής ενέργειας έχει πλέον εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες στα έξυπνα τιμολόγιά του.

Το «Outgoing Octopus» της εταιρείας είναι το υψηλότερο αμειβόμενο πάγιο εξαγωγικό τιμολόγιο στην αγορά που είναι ανοιχτό σε όλα τα νοικοκυριά εξαγωγείς, πληρώνοντας τρεις φορές περισσότερα ανά kWh από τα κανονικά εξαγωγικά τιμολόγια.

Το «Intelligent Octopus» είναι το πρώτο 100% ευέλικτο τιμολόγιο χρέωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο, που εγγυάται στους πελάτες 6 ώρες φόρτισης εκτός αιχμής με 7,5 p ανά kWh κάθε μέρα.

Οι πελάτες απλώς επιλέγουν τον χρόνο και το ποσό χρέωσης που θέλουν να επιστρέψουν το αυτοκίνητό τους και η ιδιόκτητη τεχνολογική πλατφόρμα της Octopus, Kraken, χρεώνει απρόσκοπτα όταν είναι καλύτερο για το δίκτυο.

«Θα δυσκολευτείτε πολύ να οδηγήσετε σε έναν οικιστικό δρόμο στο Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς να δείτε ηλιακούς συλλέκτες ή ηλεκτρικό όχημα και είμαστε πρόθυμοι να περάσουμε τις οικονομίες από την υιοθέτηση αυτής της καθαρής, πράσινης τεχνολογίας για τους πελάτες», δήλωσε ο Alex Schoch, επικεφαλής Ευελιξίας στο Octopus Energy.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να βοηθήσουμε στη μείωση των λογαριασμών των ευσυνείδητων πελατών κατά περισσότερο από 150 £, ενώ ενθαρρύνουμε άλλους να γίνουν οι δικοί τους παραγωγοί ανανεώσιμων πηγών ενέργειας ταυτόχρονα.

Όσο περισσότερα προϊόντα σαν αυτά βοηθούν στην εξισορρόπηση του δικτύου, τόσο περισσότερο μπορούμε να μειώσουμε τους λογαριασμούς για όλους».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης