Politics & Business

Ν. Χαρδαλιάς: Δεσμευόμαστε για αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού

Ν. Χαρδαλιάς: Δεσμευόμαστε για αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού

 "Το κυκλοφοριακό είναι ένα μεγάλο ζήτημα που αφορά την καθημερινότητα των κατοίκων του Λεκανοπεδίου και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Δεσμευόμαστε να εργαστούμε για τη μέγιστη δυνατή αποσυμφόρηση, την αύξηση των χώρων στάθμευσης, την οδική ασφάλεια" τονίζει σε ανάρτησή του στο Χ (twitter) ο Νίκος Χαρδαλιάς ποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής.

Ένα μοντέλο μητροπολιτικής διοίκησης του λεκανοπεδίου, με ξεκαθάρισμα των αλληλοεπικαλύψεων και συναρμοδιοτήτων σε θέματα πολιτικής προστασίας και όχι μόνο, περιγράφει ουσιαστικά μιλώντας στο NEWS 24/7 ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς.

Τονίζει μεταξύ άλλων ότι πρέπει “να «σκοτώσουμε» επιτέλους τη νοοτροπία του «αυτό δεν είναι δική μου αρμοδιότητα».” Και διαβεβαιώνει ότι: “Δεν θα κρυφτώ πίσω από τις αρμοδιότητές μου. Απλούστατα γιατί θεωρώ αρμοδιότητα και ευθύνη μου οτιδήποτε ταλαιπωρεί όλα αυτά τα χρόνια τον πολίτη.”

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής προαναγγέλλει μάλιστα πως: “Αν χρειαστεί να κηρύξω σε κατάσταση επαπειλούμενου κινδύνου την Αττική για να ολοκληρώσω με fast track διαδικασίες τα αντιπλημμυρικά έργα και τις αντιπυρικές ζώνες, θα το κάνω.”

Ο κ. Χαρδαλιάς αναφέρεται επίσης στη συγκρότηση ενός Παρατηρητηρίου, ενός Κέντρου Επιχειρήσεων, που θα υπάγεται απευθείας στον περιφερειάρχη και θα λειτουργεί σαν ένα help desk των Δήμων. Το Παρατηρητήριο θα παρακολουθεί την πρόοδο των έργων σε όλη την περιφέρεια και θα διασφαλίζει, σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά, ότι δεν θα “κολλάνε” σε γραφειοκρατία, αρρυθμίες και παθογένειες.

“Δύο είναι τα μεγάλα μας στοιχήματα: Η καθημερινότητα και η ασφάλεια του πολίτη. Και να είστε βέβαιοι ότι θα τα κερδίσουμε”, δηλώνει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης