Διεθνή

Το Ισραήλ βομβαρδίζει τη Γάζα και τον Λίβανο ενώ ο Νετανιάχου συγκαλεί το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο

Το Ισραήλ βομβαρδίζει τη Γάζα και τον Λίβανο ενώ ο Νετανιάχου συγκαλεί το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο
Οι ισραηλινές επιθέσεις επικεντρώθηκαν στην κεντρική και τη βόρεια Λωρίδα της Γάζας, ανέφεραν παλαιστινιακά μέσα ενημέρωσης.

Το Ισραήλ πραγματοποίησε νωρίς σήμερα το πρωί αεροπορικά πλήγματα στη Γάζα και αεροσκάφη του έπληξαν επίσης στη διάρκεια της νύχτας το Λίβανο, ενώ ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου έχει συγκαλέσει συνεδρίαση των κορυφαίων στρατηγών του και του πολεμικού υπουργικού συμβουλίου του με θέμα την κλιμακούμενη σύγκρουση.

Οι ισραηλινές επιθέσεις επικεντρώθηκαν στην κεντρική και τη βόρεια Λωρίδα της Γάζας, ανέφεραν παλαιστινιακά μέσα ενημέρωσης. Πλήγμα σε κατοικία κοντά στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζαμπαλίγια, στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας,στοίχισε τη ζωή σε Παλαιστινίους ενώ υπάρχουν και τραυματίες, σύμφωνα με αναφορές μέσων ενημέρωσης. Παράλληλα, οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) επισημαίνουν ότι θα επεκτείνουν και θα εντείνουν τις δραστηριότητές τους στα βόρεια της Λωρίδας της Γάζας και καλούν τους πολίτες να απομακρυνθούν από τα βόρεια της Λωρίδας της Γάζας προς τα νότια στις καθορισμένες ασφαλείς περιοχές.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης