Ενέργεια

NRG: Χαμηλότερες οι τιμές φόρτισης EV στο δίκτυο incharge

tags :
NRG: Χαμηλότερες οι τιμές φόρτισης EV στο δίκτυο incharge

Μετά την μείωση του ΦΠΑ

Σε μείωση της τιμής φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στο δίκτυο incharge προχώρησε από χθες η NRG ανταποκρινόμενη σε πρόσφατη εγκύκλιο της ΑΑΔΕ για μείωση του συντελεστή ΦΠΑ .

Έτσι η άμεση εφαρμογή του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στη φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων (EV) από 24% σε 6% κάνει την φόρτιση για τους οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων πολύ πιο οικονομική και ακόμα πιο προσιτή.

Η NRG διατηρεί σταθερή την τιμή χρέωσης των υπηρεσιών προ ΦΠΑ (δηλαδή 0,40 ευρώ/kWh για φόρτιση AC και 0,50 ευρώ/kWh για φόρτιση DC) και οι τελικές τιμές χρέωσης προς του οδηγούς διαμορφώνονται ως εξής:
AC φόρτιση: 0,424 ευρώ/kWh
DC φόρτιση: 0,53 ευρώ/kWh

Η άμεση ανταπόκριση της NRG στην απόφαση της ΑΑΔΕ αντικατοπτρίζει την αφοσίωση της στην προώθηση της ηλεκτροκίνησης, τη διασφάλιση ότι οι χρήστες EV επωφελούνται από ανταγωνιστικές τιμές και την υποστήριξη της προσπάθειας για την υιοθέτηση ενός πιο πράσινου μέλλοντος στην κινητικότητα.

Το δίκτυο incharge ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια και έχει ήδη αναπτυχθεί με γοργούς ρυθμούς. Περιλαμβάνει πάνω από 1.000 σημεία φόρτισης σε 600 στρατηγικά σημεία.
Η NRG στοχεύει να ξεπεράσει τα 1.500 σημεία φόρτισης μέχρι το τέλος του 2023, εξασφαλίζοντας ότι οι οδηγοί EV θα έχουν πρόσβαση σε εγκαταστάσεις φόρτισης, όπου κι αν βρίσκονται.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης