Διεθνή

Ισραηλινά πολεμικά πλοία αναπτύχθηκαν στην Ερυθρά Θάλασσα - Ποιος ο στόχος των IDF

Ισραηλινά πολεμικά πλοία αναπτύχθηκαν στην Ερυθρά Θάλασσα - Ποιος ο στόχος των IDF
«Σύμφωνα με την αξιολόγηση της κατάστασης και στο πλαίσιο των αμυντικών προσπαθειών στην περιοχή, χθες, πυραυλακάτους του Ισραηλινού Ναυτικού έφτασαν στην περιοχή της Ερυθράς Θάλασσας»
Στην Ερυθρά Θάλασσα αναπτύχθηκαν ισραηλινά πολεμικά πλοία σύμφωνα με πρωϊνή ανακοίνωση των IDF (Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις), μετά από σειρά επιθέσεων με πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη από αντάρτες Χούτι που υποστηρίζονται από το Ιράν στην Υεμένη.

«Σύμφωνα με την αξιολόγηση της κατάστασης και στο πλαίσιο των αμυντικών προσπαθειών στην περιοχή, χθες, πυραυλακάτους του Ισραηλινού Ναυτικού έφτασαν στην περιοχή της Ερυθράς Θάλασσας» αναφέρεται σε ανακοίνωση των IDF.

Όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΣΚΑΪ Σταύρος Ιωαννίδης, με δεδομένο ότι και χθες είχαμε εκτόξευση πυραύλου από την Υεμένη που αναχαιτίστηκε νότια της πόλης Εϊλάτ, και με το μέτωπο αυτό να γίνεται «θερμό», αποφασίστηκε η ανάπτυξη των πυραυλάκατων, σε περίπτωση που χρειαστέι να αναχαιτίσουν άλλη εναέρια απειλή, καθώς εκτός από πυραύλους υπάρχει και ο κίνδυνος των drones.   

Χθες ο στρατός αναχαίτισε έναν πύραυλο και δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη που εκτοξεύτηκαν από την Υεμένη στο Ισραήλ. Ένας άλλος στόχος αναχαιτίστηκε νωρίς το πρωί κοντά στην Εϊλάτ.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης