Επικαιρότητα

Με θετική ατζέντα στη συζήτηση του προϋπολογισμού η κυβέρνηση – Τα μέτρα από 1η Ιανουαρίου 2024

Με θετική ατζέντα στη συζήτηση του προϋπολογισμού η κυβέρνηση – Τα μέτρα από 1η Ιανουαρίου 2024
Ο προϋπολογισμός του 2024 είναι ο πρώτος, μετά από δεκατρία χρόνια, που συντάχθηκε με την ελληνική οικονομία να έχει ανακτήσει την επενδυτική βαθμίδα

Ανέκαθεν η συζήτηση του προϋπολογισμού κατά την πρώτη χρονιά της εκάστοτε κυβερνητικής θητείας,  συγκέντρωνε τις λιγότερες αντιπαραθέσεις με την αντιπολίτευση. Η φετινή συζήτηση όμως, έχει έναν επιπλέον λόγο τα αντικυβερνητικά «βέλη» να είναι πιο αδύναμα.

Ο προϋπολογισμός του 2024 είναι ο πρώτος, μετά από δεκατρία χρόνια, που συντάχθηκε με την ελληνική οικονομία να έχει ανακτήσει την επενδυτική βαθμίδα. Με αυτό το δεδομένο, παρά το βαρύ κλίμα που απορρέει από την επικαιρότητα των εγκληματικών επεισοδίων στου Ρέντη, τα κυβερνητικά στελέχη όπως ήταν αναμενόμενο, επιμένουν να προτάσσουν τη θετική ατζέντα της γαλάζιας παράταξης, και όλα εκείνα τα θετικά μέτρα που φέρνει ο προϋπολογισμός για το 2024, αρχής γενομένης από την 1η Ιανουαρίου. "Η κυβέρνηση εφαρμόζει μια πολιτική η οποία παράγει αποτελέσματα για την οικονομία, παράγει αποτελέσματα για τους πολίτες, παράγει αποτελέσματα για τους πλέον ευάλωτους" τόνισε ο Κωστής Χατζηδάκης δίνοντας τον τόνο όσων ακουστούν κατά την πενθήμερη συζήτηση στη Βουλή, η οποία θα κορυφωθεί την Κυριακή με τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών και το κλείσιμο της διαδικασίας από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης