Επιχειρήσεις

Χειμερινές Εκπτώσεις 2024: Βρες τα πιο άπαιχτα winter deals στα Public!

Χειμερινές Εκπτώσεις 2024: Βρες τα πιο άπαιχτα winter deals στα Public!

Μοναδικές προσφορές με περισσότερες κατηγορίες προϊόντων από ποτέ

Ο Ιανουάριος σηματοδοτεί, παραδοσιακά, την έναρξη νέων στόχων. Κάθε νέο ξεκίνημα αποτελεί ευκαιρία για να ακούσεις τις δικές σου ανάγκες και να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου.

 

Έτσι, ό,τι και αν είναι αυτό που αναζητάς για να πραγματοποιήσεις τους φετινούς στόχους σου, έχεις σταθερά στο πλευρό σου τα Public να σου προσφέρουν τα πιο άπαιχτα winter sales σε χιλιάδες ετοιμοπαράδοτα προϊόντα.

Οι χειμερινές εκπτώσεις έρχονται στα Public από σήμερα 8/1 και θα διαρκέσουν έως τις 29/2 για να βρεις το boost που χρειάζεσαι, για να διαμορφώσεις την καθημερινότητά σου τη νέα χρονιά!

Θέλεις να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι, να αναδιαμορφώσεις τον χώρο σου ή να δημιουργήσεις νέες εμπειρίες;

Όπου και αν επιλέξεις να εστιάσεις αυτή τη χρονιά, στην προσωπική σου αυτοβελτίωση ή στο να δίνεις περισσότερη φροντίδα στα αγαπημένα σου πρόσωπα, να έχεις χρόνο για περισσότερο διάβασμα ή να δώσεις έμφαση σε κάποιο νέο ή παλιό χόμπι και το γυμναστήριο, να δημιουργήσεις την απόλυτη εμπειρία σινεμά στο σαλόνι σου ή να ανακαλύψεις μικρά μουσικά διαμάντια που θα απολαμβάνεις στα ακουστικά σου οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, μια βόλτα στα καταστήματα Public και το Public.gr θα σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες για έμπνευση σε άπαιχτες τιμές, σε ακόμη περισσότερα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα. 

Αυτή τη χρονιά μπορείς να γίνεις ο streamer που ονειρεύεσαι, να ξεκινήσεις μαθήματα μαγειρικής ή το δικό σου podcast και πολλά ακόμη μέσα από τις μοναδικές μας προσφορές.

Με περισσότερες κατηγορίες προϊόντων από ποτέ, που περιλαμβάνουν χιλιάδες προϊόντα και αξεσουάρ τεχνολογίας, συσκευές ψυχαγωγίας και μια τεράστια γκάμα ειδών σπιτιού, σίγουρα θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι.

Για winter sales με την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών, μόνο στα Public

Και για να μπορέσεις να εκπληρώσεις όλες τις επιθυμίες σου φέτος εύκολα και απλά, τα Public σου προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία πληρωμών, μέσω των έξυπνων υπηρεσιών Public Now Pay Later μέσω Klarna, που επιτρέπει τη χρήση μέχρι τρεις άτοκες δόσεις, και Flex Pay που σου δίνει τη ευχέρεια να δημιουργήσεις το δικό σου πλάνο έως 36 χαμηλές δόσεις χωρίς πιστωτική!

Παράλληλα, η παραλαβή της παραγγελίας σου από τα Public και το Public.gr γίνεται παιχνίδι μιας και μπορείς να επιλέξεις την υπηρεσία Locker Pickup 24/7 μέσω της οποία μπορείς να παραλάβεις οποιαδήποτε στιγμή σε εξυπηρετεί σε ένα από τα τουλάχιστον 2.000 ΒΟΧ ΝΟW lockers σημεία παραλαβής.

Τα Public είναι εδώ και για τις χειμερινές εκπτώσεις 2024!

Η νέα χρονιά θα είναι γεμάτη αγάπη, δώρα και άπειρες επιλογές για να απολαμβάνεις μοναδικές εμπειρίες με τους δικούς σου ανθρώπους. Για αυτό, τα Public - και στις πρώτες Εκπτώσεις του 2024 - προσφέρουν μια τεράστια ποικιλία προϊόντων σε super τιμές, για να ανακαλύψεις αυτό που πραγματικά σε εκφράζει και να ζεις τη ζωή με τον δικό σου μοναδικό τρόπο.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης