Επαναστατικές μπαταρίες ιόντων νατρίου από την Acculon Energy (prweb.com)

Επαναστατικές μπαταρίες ιόντων νατρίου από την Acculon Energy (prweb.com)

Πρόκειται για προϊόντα με πιστοποίηση ασφάλειας, απαλλαγμένα από ορυκτά σύγκρουσης ή υψηλής ποιότητας υλικά εισόδου

Η Acculon Energy (κορυφαία εταιρεία μπαταριών στις ΗΠΑ) ανακοίνωσε τη σειρά παραγωγής των μονάδων και πακέτων μπαταριών ιόντων νατρίου.

Σύμφωνα με το prweb.com, τα προϊόντα της εταιρείας που βασίζονται σε ιόντα νατρίου αποτελούν μέρος ενός μεγαλύτερου καταλόγου προηγμένων συστημάτων μπαταριών (όλα σχεδιασμένα και αναπτυγμένα για να δημιουργούν βεβαιότητα ως προς την κυκλοφορία και την πιστοποίηση προϊόντων), ενώ παρέχουν ευελιξία υλικού και λογισμικού για να ταιριάζουν σε μια σειρά προδιαγραφών εφαρμογών.

Είναι σημαντικό ότι οι μπαταρίες ιόντων νατρίου είναι απαλλαγμένες από ορυκτά σύγκρουσης ή υψηλής ποιότητας υλικά εισόδου, όπως ανθρακικό λίθιο ή κοβάλτιο, αυξάνοντας το προφίλ βιωσιμότητας μεταξύ των προηγμένων χημικών μπαταριών.

Τα προϊόντα είναι αποτέλεσμα της αρθρωτής αρχιτεκτονικής προϊόντων της Acculon, η οποία υποστηρίζει μοναδικά τα πρότυπα ασφαλείας UL για εφαρμογές κινητικότητας και σταθερής αποθήκευσης ενέργειας.

Το ιόν νατρίου είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη αναδυόμενη τεχνολογία μπαταριών, που τονίζεται από σημαντικά καλύτερη ισχύ και ανώτερη απόδοση σε χαμηλή θερμοκρασία σε σύγκριση με τις χημικές ουσίες λιθίου με βάση το φωσφορικό σίδηρο ή το νικέλιο.

Η Acculon Energy διεξάγει έρευνα και ανάπτυξη με την τεχνολογία από την ίδρυση της εταιρείας, με αποκορύφωμα την εμπορευματοποίηση προϊόντων ιόντων νατρίου που είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις ισχύος των πελατών OEM της.


Προϊόντα με πιστοποίηση ασφάλειας

Τα δύο πρώτα προϊόντα ιόντων νατρίου της Acculon υποστηρίζουν μια σειρά εφαρμογών και είναι διαθέσιμα σε μικρές και μεγάλες μονάδες, ικανές να ενσωματωθούν σε διαφορετικές χωρητικότητες (kWh) και επίπεδα τάσης.

Εκτός από την ικανοποίηση των απαιτήσεων ασφαλείας των προτύπων UL όπως 2271, 2580, 1973 και 9540, τα προϊόντα συμμορφώνονται με τους αυστηρούς κανονισμούς των Ηνωμένων Εθνών και είναι επικυρωμένα με την κορυφαία αυστηρότητα της Acculon για την ποιότητα και την ασφάλεια.

Ο Andrew Thomas (Πρόεδρος της Acculon) δηλώνει «Έχουμε δει το επίπεδο τεχνολογικής ετοιμότητας και διαθεσιμότητας κυττάρων νατρίου να βελτιώνονται εντυπωσιακά τα τελευταία 2 χρόνια. Στην πορεία, έχουμε επενδύσει πολλά για την επικύρωση των κυττάρων στο διάσημο εργαστήριο δοκιμών μας και τη διεξαγωγή προ- καταστροφικές δοκιμές πιστοποίησης. Οι πελάτες μας απαιτούν ανθεκτική απόδοση και μια συναρπαστική πρόταση αξίας. Οι μπαταρίες ιόντων νατρίου μας θα πετύχουν και τα δύο».

Η Acculon Energy αναπτύσσει αυτήν τη στιγμή ισχυρή παραγωγική ικανότητα για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση για ασφαλείς, αξιόπιστες και βιώσιμες ενεργειακές λύσεις για μια σειρά προγραμμάτων ηλεκτροκίνησης. Η κλιμακωτή παραγωγή 2 GWh έχει προγραμματιστεί για τα μέσα του 2024, διασφαλίζοντας την έγκαιρη πρόσβαση σε αυτήν την τεχνολογία που αλλάζει το παιχνίδι.


Σχετικά με την
Acculon

Η Acculon Energy είναι ένας προγραμματιστής και κατασκευαστής συστημάτων μπαταριών.

Βασισμένη σε δεκαετίες εμπειρίας αποθήκευσης ενέργειας, γνώσεις και τεχνολογία, η εταιρεία με έδρα το Columbus, παρέχει μια καινοτόμο προσέγγιση από άκρο σε άκρο για την επιτάχυνση της εισόδου στην αγορά, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τον κίνδυνο κατά τη διαδικασία εμπορευματοποίησης.

Από την επιλογή κυψελών και το σχεδιασμό πακέτων μέχρι την κατασκευή πρωτοτύπων και την παραγωγή, η εταιρεία συνδυάζει την τεχνογνωσία της στην αποθήκευση ενέργειας, την τεχνητή νοημοσύνη και το IoT για να οδηγήσει τη μετάβαση σε λύσεις ιόντων λιθίου επόμενης γενιάς, από την αρχή στην κλίμακα.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης