Παρενέργειες

Αδελφή του εφοπλιστή Καρνέση της Eλίν το θύμα της Γλυφάδας

Αδελφή του εφοπλιστή Καρνέση της Eλίν το θύμα της Γλυφάδας
Σχετικά Άρθρα
Βασικός μέτοχος της ELIN είναι ο εφοπλιστής Σπύρος Καρνέσης, η αδελφή του οποίου μαζί με τον άνδρα της είναι τα θύματα της τραγωδίας που έλαβε χώρα στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν υπάρξει οικογενειακές αντιδικίες, ενώ ο κ. Καρνέσης είναι και ιδιοκτήτης της European Navigation.

Η Ελινόιλ συνθέτει σήμερα έναν δυναμικό ενεργειακό όμιλο με ένα πανελλαδικό δίκτυο 560 πρατηρίων. Συγχρόνως εδώ και δεκαετίες κατέχει ηγετικό ρόλο στον χώρο του εφοδιασμού των βιομηχανικών μονάδων με καύσιμα και λιπαντικά. Δραστηριοποιείται παράλληλα με σημαντικές επενδύσεις σε όλες τις μαρίνες της Ελλάδος στον εφοδιασμό σκαφών αναψυχής, αλλά και στην εξυπηρέτηση της ποντοπόρου ναυτιλίας με λιπαντικά.

Η European Navigation Inc. ιδρύθηκε το 1979 και έχει διαχειριστεί έναν μέσο στόλο περίπου 35 πλοίων που εκτείνονται από δεξαμενόπλοια χημικών έως VLCC.

H ανακοίνωση Καρνέση

«Η οικογένειά μου και εγώ δηλώνουμε βαθύτατα συντετριμμένοι από το τραγικό και αναπάντεχο γεγονός που έπληξε την οικογένειά μας και οδήγησε στην απώλεια της αδελφής μου Μαρίας, του γαμπρού μου Αντώνη Βλασσάκη και του συνεργάτη μας Ηλία Κουκουλάρη. Η ανείπωτη θλίψη των στιγμών επιβάλλει τον ελάχιστο σεβασμό στον πόνο και το πένθος των οικογενειών μας. Παρακαλούμε να αποφεύγεται κάθε συσχέτιση με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση», αναφέρει ο Σπύρος Καρνέσης



www.worldenergynews.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης